Αρχική >> Κατηγορίες >> Υγεία >> WishID: 10517
Shady
Change Wish Language:
 Εύχομαι κάτι λίγο ασυνήθιστο τώρα, αλλά επιθυμώ το δέρμα μου να ξεκαθαρίσει πριν από την αποφοίτηση ή πριν ξεκινήσει το γυμνάσιο. Θα ήθελα να είμαι ένα σαφές πρόσωπο κορίτσι που τα παιδιά θα δείτε πραγματικά χωρίς breakouts.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : May 16 2016  |  Ψήφοι : 47
Κατηγορία : Υγεία
WishID : 10517  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Θα ήθελα να καίνω όλο το επιπλέον σωματικό λίπος από την περιοχή του στομάχου απλά χωρίς να κάνω τίποτα, οπότε μπορώ να δω τους σχισμένους κοιλιακούς μου και να είμαι υγιής, να ταιριάζει και να φανεί εξαιρετικό σε οτιδήποτε φορώ.
May 08 2016
Υγεία
Votes
104
  Εύχομαι το σώμα μου να ήταν τόσο φυσικό όσο το σώμα μου μπορεί να είναι, ότι όταν τελειώσω εγώ θα είμαι 6 πόδια 3 ίντσες ψηλός, που τόσο ισχυρό όσο το σώμα μου μπορεί να είναι, ότι έχω τόσο stanima και toghness το σώμα μου μπορεί να έχει, ότι η όρασή μου θα είναι τουλάχιστον 20/20 όραση, μεγάλοι δικέφαλοι, τρικέφαλοι, μυς, οστά και γενικά όλα τα μέρη του σώματος, αλλά είναι ανάλογες με το ύψος του σώματός μου.
May 04 2016
Υγεία
Votes
56
  Εύχομαι ότι είχα ένα ισχυρό υγιές σώμα και ότι οτιδήποτε κακό ή οδυνηρό που είναι στο σώμα μου θα πάει μακριά και ότι θα χάσω λίγο λίπος στην κοιλιά και θα είμαι κατάλληλος και ευέλικτος :) ευχαριστώ πολύ! αυτή η επιθυμία σημαίνει πολλά για να meeee! :ΡΕ
Apr 26 2016
Υγεία
Votes
116
  Θα ήθελα να είχα υπεράνθρωπη δύναμη για να σηκώσω 2, 000 κιλά και ότι είχα ενεργοποιήσει την αδρεναλίνη στο αίμα μου από τη διαστολή του συμπληρώματος προπαρασκευής ως μετάλλαξη από τη διασταλτική φόρμουλα πριν την άσκηση Θέλω να εξελιχθεί η DNA και η γενετική επαυξημένη από τη γενετική μετάλλαξη των στεροειδών υπερθροστερόνης να είναι ένα ισχυρό υπεράριθμο .
Apr 20 2016
Υγεία
Votes
120
  Θα ήθελα να φτάσω στα 300 λίβρες σε μία νύχτα. απόψε. και θέλω μια σούπερ μεγάλη κοιλιά, ένα πρόβατο μεγέθους άκρη, και τα χοντρά χέρια και τα πόδια έτσι θα είχα σκληρό χρόνο περπατώντας. αυτή είναι η επιθυμία μου, έτσι ώστε να είναι.
Apr 13 2016
Υγεία
Votes
59
  για τον ξάδερ μου να βρει ευτυχία
Apr 12 2016
Υγεία
Votes
126
  Θα ήθελα να βελτιωθεί αυτό το καλοκαίρι και ότι θα αρχίσω να είμαι ο ίδιος δείχνοντας ποιοι είμαι πραγματικά. Και θα βρω τον εαυτό μου σύντομα. Θα ήθελα επίσης η ασθένεια να εξαφανιστεί και να θεραπευθεί και ποτέ δεν θα πάρω ποτέ άλλη μια ασθένεια.
Apr 03 2016
Υγεία
Votes
67
  Επιθυμώ ότι ήμουν ένα όμορφο Πουέρτο Ρίκο κορίτσι με μακρά μαύρα ίσια μαλλιά ανοιχτό πράσινο κακά είδωλα αρκετά μάγουλα κοιλότητες μεσαία γύρο μεγάλα βυζιά μεσαία στρογγυλή άκρη ένα μαλακό είδος vouce α Ένας φοιτητής σύντομη σαν Sabrina ξυλουργός τον ίδιο τόνο του δέρματος όπως η Jennifer Lopez μικρά ομαλά χείλη και ανεπιθύμητες τρίχες σώματος.
Apr 01 2016
Υγεία
Votes
61
  Επιθυμώ να χάσω 30 κιλά σε μερικές εβδομάδες και να έχουν όμορφο δέρμα χωρίς ραγάδες και χωρίς ουλές. Επιθυμώ να έχω ένα κοκαλιάρικο σώμα με λεία επιφάνεια και χωρίς σημάδια ή σημάδια ραβδώσεων.
Mar 23 2016
Υγεία
Votes
382
  Επιθυμώ τις ακόλουθες υγιεινές συνήθειες: Πίνετε περισσότερο νερό, πάρτε έναν υπνάκο το απόγευμα, κοιμάστε νωρίς, δαπανούν λιγότερο χρόνο στο PC / φορητό υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο, έχετε κάποια λουτρό - όχι για το μαύρισμα, αλλά για να πάρετε βιταμίνη D-, άσκηση και meditate.I επιθυμούν να έχουν λιγότερους πόνο στο γόνατο και στο στήθος, επίσης πονοκεφάλους too.I επιθυμούν για ένα κατάλληλο σώμα, λεπτή κοιλιά και τονισμένα πόδια βραχίονες, αναζωογονημένο και ακτινοβόλο δέρμα χωρίς σημάδια τραυμάτων σημείων ή stretches.I επιθυμούν να είναι ψηλότερο περίπου 164 εκατοστά.
Mar 20 2016
Υγεία
Votes
105
  Θα ήθελα να ήμουν ισχυρός, musculer, όμορφος τύπος ώστε να μπορώ να είμαι καλύτερα από τον αδερφό μου όχι σε ένα beating τρόπο γιατί αυτό δεν είναι το σωστό πράγμα που κάνει, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι, που σημαίνει ότι δεν είναι μόνο και να είναι ο σωστός τύπος που παίρνω φοβούνται πολύ και μου μισεί το θάρρος να εκφοβίζονται.
Mar 11 2016
Υγεία
Votes
119
  Εύχομαι η μητέρα μου να επιστρέψει από την εργασία και αυτή θα μου πει ότι έχει ένα δώρο για μένα.Το παρόν θα είναι ένα διαμαντένιο κολιέ με μπλε πραγματικό διαμάντια.Το κολιέ δεν θα είναι συνηθισμένο one.It θα είναι ένα μαγικό κολιέ (η αγάπη, η ειρήνη, η ευτυχία, κλπ.) και για όποιον (φίλους, μέλη της οικογένειας κ.λπ.) και όποτε θέλω. Το κολιέ θα παραδώσει τις ευχές μου αμέσως. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν ψηφίζετε την επιθυμία μου.
Mar 07 2016
Υγεία
Votes
116
  Μακάρι να ήμουν αθάνατος και δεν είχα ηλικία κανονικά και δεν άρρωστος και οι ασθένειες δεν με επηρέασαν και κέρδισα υπεράνθρωπη δύναμη από τον ήλιο Και δουλεύοντας έξω με το βάρος του κούνημα μου και ακόμα κι αν ο ήλιος δεν λάμπει το φεγγάρι επίσης θα μου έδινε υπεράνθρωπη δύναμη ή ηλεκτρική ενέργεια θα ήθελα επίσης και αν δεν ένιωθα πόνους πια θέλω να έχω καταστολή του πόνου ή την κατάσταση που είναι γνωστή ως συγγενής ανυπαρξία στον πόνο, έτσι ώστε να είχα ένα ενισχυμένο κατώφλι πόνου και θα μπορούσε να χειριστεί ακραίο πόνο Θέλω επίσης να ξεχάσω όλες τις κακές αναμνήσεις και το παρελθόν τραύμα που προκάλεσε το PTSD μου, έτσι ώστε να μην είμαι βρωμωμένος πια θέλω αυτό να είναι μόνιμα μέρος μου απλώς απολύτως τέλειο αιώνια ποτέ δεν τελειώνει Θέλω να είμαι τέλειος.
Feb 24 2016
Υγεία
Votes
121
  Εύχομαι η μητέρα μου να μην χρειαστεί να έχει τόσο πολλούς πόνους. Μακάρι να σταματήσουν να πληγώνουν οι γοφοί και οι καρποί της, και η πλάτη, ο ώμος και ο αστράγαλος, και όλοι οι άλλοι τρομερός πόνοι που έχει. Θα ήταν τόσο πιο ευτυχισμένη αν δεν μπορούσε να χρειαστεί συνεχείς πόνοι. Μια μικρή κεφαλαλγία ή κόψιμο χαρτιού δεν θα την ενοχλήσει, αλλά οι συνεχείς πόνους και πόνους την έβλαψαν τόσο πολύ. Η επιθυμία μου είναι ότι δεν θα χρειαστεί να αισθάνεται πια αυτούς τους ξαφνικούς πόνους.
Feb 23 2016
Υγεία
Votes
116
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Η Τόνια ήταν μια αδίστακτη και δραστήρια κοπέλα ηλικίας 3 ετών. Ωστόσο, ένας μεγάλος όγκος ανακαλύφθηκε στον εγκέφαλό της. Τον έσπευσαν στο ιατρικό κέντρο όπου συναντήθηκε μια ομάδα νευρολόγων και ογκολόγων για να συζητήσουν την καλύτερη πορεία δράσης. Μετά από πολλές δοκιμές και ώρες ανάλυσης των αποτελεσμάτων, αποφάσισαν να λειτουργήσουν και να προσπαθήσουν να αφαιρέσουν τον όγκο. Ο όγκος που αφαιρείται, αλλά η πριγκίπισσα δεν είναι αναγνωρίσιμη τώρα, Είναι σπάζοντας την καρδιά μου. Τα φτερά αγγέλου της σύντομα θα είναι στην πλάτη της. Ψηφίστε αυτή την επιθυμία για να βοηθήσετε την Princess.Please μου σώσει τα παιδιά μου. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
May 18 2016
Υγεία
Votes
113
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη μπορούν να απολύσουν υποσχόμαστε Θα πιστεύω πάντα σε αυτή την επιθυμία Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Γι 'αυτό παραχωρήστε μου αυτή την ευχή να στενοχωρήσω ψυχικά" στις 11: 11 "Εύχομαι να ξυπνήσω ξέροντας μου το πρόσωπο θα είναι σαφές από την ακμή για τον κόσμο και για τον εαυτό μου. πιστεύω
May 20 2016
Υγεία
Votes
65
  Θα ήθελα να χάσω αυτόματα οκτώ κιλά κάθε φορά που περπατώ έξω, πηγαίνω στο Fitness 19 χρησιμοποιώντας μηχανές όπως ποδήλατο, διάδρομο, κλπ., Θέλω να είμαι στο ιδανικό βάρος μου £ 105. έτσι ώστε να γίνω αυτόματα κοκαλιάρικο αλλά λεπτό με θηλυκή κατασκευή, δίκαιο δέρμα, σούπερ μακρύ αλλά υγιές μαύρο μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού, χαριτωμένα μάτια, χαριτωμένη μύτη, χαριτωμένα χείλη, τέλεια λευκά δόντια, κοκαλιάρικα αλλά λεπτά πόδια / χέρια / πρόσωπα / πίσω / στομάχι δεν έχει σημασία πόσο βάζω φαγητό στο στόμα μου Θα χάσω αυτόματα / καίνε θερμίδες με υψηλό μεταβολισμό που με βοηθάει να χαλαρώσω / καίνε θερμίδες κάθε φορά που βγαίνω έξω με τις οικογένειες / τους φίλους / ή τον εαυτό μου στο σχολείο.
May 25 2016
Υγεία
Votes
65
  Εύχομαι το σημερινό μου βάρος των 190 κιλά. μειώνονται αυτόματα κατά 85 λίβρες. όπου τώρα το βάρος μου θα είναι αυτόματα £ 105. όπου είμαι στο κανονικό τμήμα βάρους, ώστε να μπορώ να γίνω υγιής άνθρωπος με υγιές βάρος, όπου αυτόματα έχω λεπτή, θηλυκή κατασκευή, δίκαιο δέρμα, σούπερ μακρά μαύρα μαλλιά πάνω στο κεφάλι μου, χαριτωμένα μάτια, χαριτωμένη μύτη, τέλεια λευκά δόντια , καλή ακοή, ωραία οράματα, χαριτωμένα χείλη, τα μικρά βυζιά μου στρέφονται αυτόματα σε τέλεια μεγέθους βυζιά σχήμα μεγέθους 40DDD που μου επιτρέπει να φορούν μεγαλύτερο σουτιέν σε αυτό το μέγεθος μόνο με το πόσο ή λιγότερο από την στολή που φοράω ακόμα έχω διάσπαση , άψογα μεγάλο σχήμα άκρου, χωρίς δημόσια μαλλιά στη μασχάλη μου / κάτω από το πηγούνι μου / πάνω από τα χείλη / τα ιδιωτικά μου μέρη / τα χέρια / τα πόδια / το στήθος / κλπ., Έχω υγιή αλλά ομαλά χέρια / πόδια / πρόσωπο, στήθος / πλάτη / κλπ. , Έχω επίσης υψηλό μεταβολισμό που με βοηθάει να καίνω θερμίδες γρηγορότερα, ανεξάρτητα από το πόσο βάζω φαγητό στο στόμα μου για να γίνω πραγματικότητα την πρώτη μέρα του σχολείου στις 17 Αυγούστου 2016 ακριβώς τη στιγμή που ξυπνάω το πρωί.
May 25 2016
Υγεία
Votes
102
  Εύχομαι τα μαλλιά μου να φτάσουν στην κοιλιά μου και θα μπορούσαν να αναπτυχθούν κάθε βράδυ και καθημερινά και θα μπορούσαν να αυξηθούν 10 φορές ταχύτερα και θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικά υγιή
Jun 10 2016
Υγεία
Votes
108
  Εύχομαι το σώμα μου να είναι ένα πακέτο έξι. Το σώμα μου δεν κοιτάζει πολύ καλά αυτήν τη στιγμή, φαίνω πολύ λιπαρά. Θέλω να το αλλάξω αυτό, θέλω ένα πραγματικό σώμα. Θα έλεγα πολύ καλά και θα είχα μερικούς κανονικούς μύες. Θα φαινόταν κατάλληλη και δυνατή και όλα τα κορίτσια θα με αγαπούσαν.
Jun 13 2016
Υγεία
Votes
57
  Εύχομαι ο Νέο Δ να με αγαπάει για μένα. Για να μιλήσουμε περισσότερο Για να κρεμάσουμε περισσότερα. Για να δημιουργήσουμε μια καλή σχέση πριν από το γυμνάσιο. Και για μένα και για τη Χλόη να είναι ακόμα δροσερό ο ένας με τον άλλον, εξαιτίας μου και του Νέου.
Jun 22 2016
Υγεία
Votes
52
  Εύχομαι ένα εργαλείο αντικειμένων που θα με βοηθήσει να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους, να βοηθάω στην ωρίμανσή μου, να χρηματοδοτώ, ανεξάρτητα, ομιλία και υγιεινή και να με καθοδηγεί σε ό, τι χρειάζομαι για να βγαίνω από τη μιζέρια για την ύπαρξη ποτέ- . Το Αντικείμενο μπορεί να βοηθήσει τους Άνθρωπους στη δεκαετία του 20, 30, 40, 50 και ούτω καθεξής.
Jul 02 2016
Υγεία
Votes
118
  Εύχομαι σε έναν θεό σαν αναγέννηση / θεραπευτική ικανότητα. Θα μου επιτρέψει να παραμείνω στην αρχή της νεολαίας, ώστε να μην γερνούν. Οποιαδήποτε ασθένεια μπορεί να λάβω θα θεραπευθεί. Οποιοδήποτε τραυματισμό θα θεραπεύσει το ίδιο, ακόμη και να χάνει τα άκρα. Το αίμα μου μπορεί να θεραπεύσει προσωρινά ή να θεραπεύσει τόσο σωματικά όσο και προβλήματα. Επίσης, οποιαδήποτε δηλητήρια θα αντιμετωπιστούν εξουδετερωμένα. Θέλω να εκπληρωθεί αυτή η επιθυμία γρήγορα καθώς οι άνθρωποι ψηφίζουν αρκετά γι 'αυτό.
Jul 06 2016
Υγεία
Votes
139
  Θα ήθελα να έχω μια δυναμική ισχυρή και μοναδική φωνή τραγουδιού φως Lyric Boy Soprano, σε σύγκριση με Amber Riley, Ariana Grande και το παιδί Michael Jackson όλα μαζί, μαζί με μια ευρεία φωνητική σειρά που εκτείνεται από το C
Jul 15 2016
Υγεία
Votes
71
  Εύχομαι η ακμή μου να φύγει. Έχω αγωνιστεί με αυτό για σχεδόν 4 χρόνια και αν και έχω δοκιμάσει πολλά φάρμακα που συνταγογραφούνται από δερματολόγους, κανένας από αυτούς δεν έχει εργαστεί. Είναι ενοχλητικό να πρέπει να το καλύψετε με μακιγιάζ και θέλω απλώς το δέρμα μου να φανεί νέος και όμορφος όπως κάποτε. Η ακμή μου δίνει ουλές και χτυπήματα και εύχομαι ότι όλα θα φύγουν. Παρακαλώ βοηθήστε. Εκτιμώ όλες τις ψήφοί σας και ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει να μου θεραπεύσει την ακμή μου. Για μένα, είναι η τελευταία λύση.
Jul 23 2016
Υγεία
Votes
115
  Θα ήθελα να χάσω 110 κιλά σε 1-2 μήνες, ώστε να αισθάνομαι υπέροχα για τον εαυτό μου και εύχομαι το μέγεθος του παπουτσιού μου να είναι 7.5 και έτσι θα είναι εύκολο να ψάξω για το σωστό μέγεθος παπουτσιών.
Jul 24 2016
Υγεία
Votes
116
  Θα ήθελα να έχω ένα τέλειο και όμορφο σώμα, ωραία abbs και ωραίο σώμα, ένα μεγάλο και στρογγυλό άκρο, μεγάλα και ωραία βυζιά, όμορφα πόδια και ένα όμορφο και λείο δέρμα, χωρίς ακμή, ελεύθερη ραγάδες, ένα ήπιο σώμα.
Jul 27 2016
Υγεία
Votes
53
  Εύχομαι τα ινδικά χοιρίδια μου να θεραπευτούν, να έχουν αιώνια νεολαία και ΠΟΤΕ να μην πεθαίνουν. Στο όνομα του Ιησού, AMEN! Επίσης, για να αντιστραφεί αυτή η διαχρονική κατάρα, και η δική μου φλόγα να βρει και να με παντρευτεί. Ο αγαπητός μου φίλος, ο Berta Ruiz, χρειάζεται και θεραπεία.
Aug 04 2016
Υγεία
Votes
115