Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10664
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να μπορέσω να βιώσω το πώς ήθελε να ζήσει ως αντίθετο φύλο προσωρινό ή μακροπρόθεσμο. Θέλω να μου τι ήταν η ζωή μου σαν να γεννήθηκα με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να τους καταλάβω καλύτερα και να βιώσω κάτι πολύ ενδιαφέρον.




4894 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Jun 21 2016  |  Ψήφοι : 139
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10664  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι η οικογένειά μου να μετακομίσει στη Φλώριδα. Και θα ζούσαμε δίπλα στην παραλία. Το σπίτι μας θα ήταν παραλιακό σπίτι με όμορφη θέα στον ωκεανό. Το σπίτι στο εσωτερικό θα φαίνεται πολύ όμορφο θα είχε 5 υπνοδωμάτια 5 μπάνια, ένα όμορφο σαλόνι, και μια όμορφη κουζίνα. και στο υπνοδωμάτιό μου θα έχω μια μεγάλη ντουλάπα, ένα μεγάλο μπάνιο και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και το σπίτι έξω θα είχε λουλούδια πράσινα χόρτα και όμορφα φυτά και λουλούδια. με μια άπειρη πισίνα στο κατώφλι μας. Και στο σχολείο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να φτιάξω φίλους την πρώτη μέρα του σχολείου θα έκανα τους καλύτερους φίλους στον κόσμο και θα είμαστε για πάντα για τον BFF. Και θα έκανα ένα πραγματικά χαριτωμένο, γλυκό, καλό, πλούσιο, αγαπητό, αθλητικό, ωραίο, προστατευτικό, φροντίζοντας φίλο. Και οι γονείς μου θα με αγοράσουν το δικό μου labrador μωρό μου labrador θα έχει χρυσή γούνα και πράσινα μάτια και θα ήταν καλά mannered, ωραία, χαριτωμένο, γλυκό, θα κοιμηθεί στο κρεβάτι μου μαζί μου, θα ήταν ο καλύτερος φίλος μου για πάντα. και θα ήθελε να αγκαλιάσει.
Jun 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Εύχομαι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο να έχουν περισσότερη ενσυναίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι όποιος είναι στο διαδίκτυο θα έχει περισσότερη ενσυναίσθηση για κάποιον που προσβάλλεται και ότι οι άνθρωποι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν ασθένειες / διαταραχές ως προσβολή.
Jun 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Έχω ένα Magic Notebook ότι κάθε φορά που γράφω σε αυτό και θα γίνει πραγματικότητα και θα είναι στην επιφάνεια εργασίας της οικογένειάς μου και θα διαρκέσει 8062 σελίδες, επίσης θα είναι πολύ ελαφρύ σαν 0 κιλά και δεν θα έβλαπτε κανέναν από αυτό το i σημαίνει αν το έριξα σε κάποιον που δεν θα έβλαπτε. Το βιβλίο θα πρέπει να είναι σαν μια κανονική κάλυψη βιβλίων η κάλυψη του βιβλίου πρέπει να είναι ένα όμορφο μωρόχρωμο χρώμα και όλοι θα ξέρουν ότι είναι δικό μου και δεν θα το πετάξουν.
Jun 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
251
  Εύχομαι κάποιος να μου αγοράσει ένα πνευματικό κουτί ευχών από το www.moonstar7spirits.com, οπότε χρειαζόμαστε 100 ψήφους για να επιτύχουμε αυτή την επιθυμία το συντομότερο δυνατόν.
Jun 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Οι φίλοι της έκτης τάξης που είχα θα είναι φίλοι μου για πάντα, Η πρώτη μέρα του σχολείου μου είναι στις 15 Σεπτεμβρίου επειδή η 14η Ιουλίου είναι πολύ νωρίς, και είχα ευθεία Α
Jun 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι ότι το "A Bug's Life" ήταν πολύ πιο υπερεκτιμημένη όπως πολλές άλλες Disney
Jun 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Εύχομαι ένα Μαγικό Προσωπικό που μου δίνει απεριόριστο αριθμό επιθυμιών οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλω και μπορεί να κρατηθεί μόνο από εμένα, γι 'αυτό 100 ψήφους για να δοθεί αυτή η επιθυμία.
Jun 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
113
  Θα ήθελα να σταματήσω τη δουλειά μου στο McDonald's και ποτέ να συνεργαστώ με την ενωμένη υπηρεσία αναπηρίας στο akron και πάλι και να επιστρέψω στο κέντρο επαγγελματικών μεταφορών λιμνών Portage ως πλήρης φοιτητής μέχρι το 2020 με τάξη 2015 φοιτητών και όλα θα είναι τα ίδια και οι μαθητές θα είναι χαρούμενος να επιστρέψω στο πορτραίτο λίμνες κέντρο καριέρας til 2020 ότι κατά τη διάρκεια των 4 ετών μου σε Portage λίμνες κέντρο καριέρας κατώτερο πρώτο έτος, ανώτερος δεύτερος χρόνος, κατώτερο. το τρίτο έτος και το ανώτατο τέταρτο έτος και θα πάρω κηπουρική με την ΠΕρ έρχεται εκεί και οι ακαδημαϊκοί κ. wigand θα είναι ο δάσκαλός μου στις αγγλικές και κοινωνικές σπουδές και ο κ. hodge θα είναι καθηγητής μαθηματικών και επιστημών μου και κατά τη διάρκεια του γεύματος θα έχω το τραπέζι στον εαυτό μου και ο οδηγός λεωφορείου του λεωφορείου θα με πάρει από τη νέα διεύθυνση κατοικίας μου είναι 918 myrtle ave Cuyahoga πέφτει oh με άλλα παιδιά από cuycuyohga πέφτει και θα με πάρει στις 6:15 π.μ. και 7,000,000,000,000 ένα, δέκα, είκοσι πενήντα δολάρια και νομίσματα χρήματα
Jun 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
150
  Ξυπνάω και είναι 10 Απριλίου 2016 και ο χρόνος από τότε ήταν απλά ένας εφιάλτης και εγώ και ο Jesse είναι ακόμα μαζί και εγώ και η ηρεμία ποτέ δεν πήραμε μάχη και έχω να δω τις αδελφές μου σε μια εβδομάδα και τα σχολεία δεν είναι πραγματικά έξω. Και έπειτα περίπου μια εβδομάδα αργότερα, ο μπαμπάς μου και το βήμα μου κερδίζουν την κλήρωση και παίρνω μια εντελώς νέα ντουλάπα και παίρνω το δωμάτιό μου διακοσμημένο ακριβώς όπως το θέλω διακοσμημένο
Jun 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Εύχομαι να έχω ένα μαγικό βιβλίο ξόρκι με κάποια μαγικά ξόρκια πώς να αποκτήσω εξουσίες και να γίνω πράγματα και μερικές κενές σελίδες. Οι κενές σελίδες είναι για να γράψω τα δικά μου ξόρκια και να γράψω τις επιθυμίες μου. Θα εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι μου όταν το βρώ.
Jun 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Θα ήθελα ένα Obeject που να μπορεί να αναγνωρίσει ονόματα εβραϊκών φωνητικών ηθοποιών (γραμμένο σε εβραϊκά) από μια εικόνα / βίντεο ενός μεταγλωττισμένου ή φωνητικού χαρακτήρα (κινούμενος ή ζωντανός χαρακτήρας) από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και σορτς, ή ακούγοντας τη φωνή χαρακτήρων από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και κονκάρδες.Περισσότεροι αναγνωρισμένοι χαρακτήρες από την εικόνα / βίντεο θα εμφανίζουν επίσης τη λίστα της σειράς εβραϊκών φωνητικών ηθοποιών από το πρώτο έως το τελευταίο.Προεπαναλήφθηκε / / Φωνητικοί χαρακτήρες δεν συμπεριλαμβάνονται μέχρι να φτάσουν οι πραγματικοί αεραγωγοί / η πρεμιέρα τους. Προσθέστε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα.
Jun 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
109
  Εύχομαι όλες τις επιθυμίες μου που έγραψα στην εφαρμογή ότι πάντα χρησιμοποιώ για να σχεδιάσω / γράψω πράγματα σε αυτό, όλα γίνονται πραγματικότητα! (ελπίζω u παιδιά θα ψηφίσουν, αυτό σημαίνει για μένα τόσο :))
Jun 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
111
  Εύχομαι το Ultimate Strength Enhancement Spell να έχει την Super Strength για να μετακινεί πολύ βαριά αντικείμενα γρήγορα και αβίαστα. Χρειάζομαι 100 ψήφους για να ευχαριστήσω αυτήν την επιθυμία.
Jun 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι όταν αυτή η επιθυμία παίρνει 100 ψήφους θα γινόταν στιγμιαία ένα κορίτσι από την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή θα έδινα ένα μικρότερο μικροσκοπικό σώμα με ένα γυαλί ωρολογίου. Το στήθος μου θα αυξηθεί σταδιακά και θα αναπτύξει το μητρικό γάλα. Το πέος μου θα γίνει ο κόλπος μου και οι όρχεις μου θα γίνουν μου ωοθήκες. Το δέρμα μου δεν θα έχει ποτέ ακμή ή ρωγμές, αλλά θα είναι μαλακό αλλά σταθερό. Το δέρμα στο στήθος μου θα είναι ομαλότερο και ένα από τα αισθητικά μέρη του σώματός μου, κυρίως, τις ζωντανές θηλές. Το μήλο μου adams θα ήταν μικρό και αόρατο που θα με έκανε μια απαλή και γλυκιά φωνή όλη την ώρα. Θα έχω επίσης τα αυτιά της γάτας και την ουρά εάν φτάσει σε 100 ψήφους. Η ουρά της γάτας θα είναι μαλακή σαν μαξιλάρι και χνουδωτή όπως το γέμισμα σε ένα αρκουδάκι. Τα αυτιά της γάτας μου θα ακούσουν πράγματα από μίλια μακριά, αλλά μόνο 1 αντικείμενο κάθε φορά ή θα μπορούσα να πάρω έναν πραγματικά κακό πονοκέφαλο. Η γούνα θα είναι καφέ αμυγδάλου, όπως τα μακρύ μεταξένια μαλλιά στο κεφάλι μου που δεν μπορεί ποτέ να μπερδευτεί. Οι κόκκινες μαθητές μου θα είναι εκείνες μιας γάτας που θα με επιτρέψει να δω καθαρά στο σκοτάδι.
Jun 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
50
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  θα ήθελα να έχω ένα βιβλίο 5 που μου δίνει τις ευχές που γράφω κάτω ή βάζω μια εικόνα στο βιβλίο ή και τα δύο και αυτό θα γίνει πραγματικότητα. θα είναι κάτω από το μαξιλάρι μου. αυτό θα γίνει πραγματικότητα με 10 ψήφους.
Jun 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Μόλις χτυπήσω 100 αρέσει, θέλω να θυμηθώ αμέσως ως κορίτσι και να έχω σέξι στήθος G cup και να είναι 5 πόδια ψηλό με ένα μεγάλο φούσκα άκρη ταχεία ισχία παχύ μηρό ένα λεπτό κορμό και μακριά βρώμικο ξανθό μαλλιά ένα όμορφο πρόσωπο έχουν μια όμορφη φωνή και όλοι με γνωρίζουν ως Macy Finch και θέλω να συμβεί στις 12:30 π.μ.
Jun 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
122
  Εύχομαι ότι κάθε φορά που θα ήθελα, θα μπορούσα να φτιάξω ένα έργο τέχνης αμέσως. Απλώς πρέπει να το φανταστώ και να ευχηθώ ότι ήταν στον υπολογιστή μου και θα ανοίξει μια νέα καρτέλα με την εικόνα που μπορώ να κατεβάσω. Μπορώ να κάνω οποιοδήποτε ύφος, με οτιδήποτε, και θα είναι πάντα εκπληκτικό. Θα προσφέρω δωρεάν εικόνες σε όλους και θα τους φανεί αμέσως.
Jun 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
103
  εύχομαι 6 βιβλία που έχουν απεριόριστες επιθυμίες που μπορεί να είναι αδύνατο ή να μην γίνουν πραγματικότητα ανά πάσα στιγμή. και απεριόριστες σελίδες. δεν θα υπάρξουν προβλήματα με αυτό. θα μπορούσα να γράψω την επιθυμία και θα γινόταν πραγματικότητα ή να επισυνάψετε μια εικόνα ή και τα δύο. γράφετε ένα μέρος για να το βάλετε. αν όχι, θα τοποθετηθεί εκεί όπου βρίσκεται αυτό το δωμάτιο. ψήφους 8
Jun 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Θα ήθελα να έχω ένα Α στην Άλγεβρα 2 για τα εξάμηνα 1
Jun 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι για ένα ρολόι που ονομάζεται omnitrix που μπορεί να σας κάνει σε οποιονδήποτε αλλοδαπό από το Ben 10 omniverse και η omnitrix θα κρατήσει τους αλλοδαπούς καθώς οι παραστάσεις συνεχίζονται
Jun 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
117
  Εύχομαι για 6 βιβλία που φαίνονται διαφορετικά. μοιάζουν με το θρήνη δολοφόνου και τα βιβλία που τρώγονται από ψυχές που έχουν διαφορετικές εικόνες αλλά λένε ότι επιθυμούν κάτω από τον τίτλο, αλλά οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να το επιθυμούν. που έχει απεριόριστες επιθυμίες που μπορεί να είναι αδύνατο ή αδύνατο. να γίνει πραγματικότητα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμώ και απεριόριστες σελίδες. δεν θα υπάρξουν προβλήματα με αυτό. θα μπορούσα να γράψω την επιθυμία και θα γινόταν πραγματικότητα ή να επισυνάψετε μια εικόνα ή και τα δύο. γράφετε ένα μέρος για να το βάλετε. αν όχι, θα είναι ρυθμιζόμενος όταν υπάρχει χώρος για αυτό. επίσης ένα 2 κολιέ που κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά μοιάζει με σύμβολα crez δολοφόνων. όταν γίνει πραγματικότητα τα μάτια μου μπορούν να αλλάξουν σε αυτό που θέλω σαν μάτια δράκων ή ένα σταυρό σε κάθε μάτι ή σε διαφορετικό σχήμα σε κάθε μάτι κάτι τέτοιο. πρέπει να σκεφτώ ποια.
Jun 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
51
  Εύχομαι αυτό το Σαββατοκύριακο να γίνουν όλες οι επιθυμίες και τα όνειρά μου. Δεν υπάρχει περισσότερος πόνος και πόνος και κίνητρο στη ζωή μου και. Με τους φίλους και την οικογένεια για να βοηθήσει και να είναι πάντα εκεί για μένα
Jun 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
136
  Επιθυμώ ότι ο γραμματέας του σχολείου μου θα με επιτρέψει να επαναλάβω τη Γεωμετρία, Αγγλικά 2, Θρησκεία 2 (δεύτερο εξάμηνο), Ιστορία των Η.Π.Α. (δεύτερο εξάμηνο) και Χημεία για το καλοκαίρι.
Jun 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Επιθυμώ ότι η βαθμολογία μου για το IQ θα είναι 171, ώστε να μπορώ να αποκτήσω καλούς βαθμούς και ένα μεγάλο σκορ SAT, ώστε να μπορώ να πάω στην UCLA το φθινόπωρο του 2017. Έτσι μπορώ να είμαι στον ιατρικό τομέα.
Jun 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι ένα περιδέραιο κρυστάλλου από χαλαζία να εμφανιστεί μαγικά γύρω από το λαιμό μου. Θα είχε μια ασημένια αλυσίδα μήκους 16 ιντσών. Αλλά, δεν θα ήταν κανένα συνηθισμένο κολιέ. Θα είχε τη δύναμη να παράσχει όλες μου τις επιθυμίες αμέσως μόλις θα πω την επιθυμία μου. Θα λάμψει με σπινθήρες, έτσι ώστε να ξέρω ότι μου δίνει την επιθυμία μου. Θα ήταν αόρατο σε όλους, εκτός από εμένα, εκτός κι αν εύχομαι ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να το δει. Θα είχε απεριόριστο αριθμό επιθυμιών σε αυτό. Θα ήταν επίσης εντελώς άφθαρτο. Τίποτα δεν θα μπορούσε να το καταστρέψει. Και, θα ήταν σε θέση μόνο να δώσει ευχές για καλό, ή εκείνες που δεν κάνουν καλό ή βλάπτουν. Δεν επιθυμούν βία, θάνατο ή οτιδήποτε σχετίζεται με βλάβη. Μόνο επιθυμίες που κάνουν καλό, ή καμία ζημιά δεν μπορούν να δοθούν. Το μόνο που έχω να κάνω για να κάνω μια επιθυμία έγινε πραγματικότητα είναι να πω ή να σκέφτεστε την επιθυμία μου ενώ φοράτε το περιδέραιο και η επιθυμία μου θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως μετά.
Jun 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
112
  Θα ήθελα να είχα ήδη 100 ψήφους, ώστε οι επιθυμίες μου να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα. Οι αριθμοί επιθυμίας μου είναι 10686, 10690, 10695, 10699 και 10701, έτσι ώστε οι επιθυμίες μου να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα, οπότε δεν θα πρέπει να τονίσω.
Jun 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι ότι θα μπορέσω να αναδιπλώσω το σούπερ συγκρότημα origami Ryujin 3.5 και 2.1 και 2.5. Θα μπορέσω να το φέρω στο σχολείο και όλοι θα εκπλαγούν. Όταν το διπλώσω, δεν θα πάρει τόσο πολύ που θα ήταν ήδη ο Οκτώβριος ή κάτι τέτοιο. Η μαμά μου θα με πάρει το μέγεθος χαρτιού που χρειάζομαι για τα μοντέλα.
Jun 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι πραγματικά ο εχθρός μου TML να με εγκαταλείψει και ολόκληρη την οικογένειά μου και μόνο. Εύχομαι ότι θα αγωνιστεί με όλους κάθε μέρα μέχρι να γίνει τόσο άβολα ότι μετακινείται από το σπίτι και μακριά από μας για πάντα.
Jun 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
166