Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 12015
Miriam espinoza
Change Wish Language:
 Εύχομαι η αδερφή μου να είναι αδελφή μου και με βοήθησε με την εργασία μου Εύχομαι ο oswaldo εκείνος στην κ. Brisenos Class να με άρεσε και πάντα άγγιξε τα μαλλιά μου


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


5401 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Feb 23 2017  |  Ψήφοι : 12
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 12015  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι όσοι θα ψηφίσουν αυτή τη δική τους επιθυμία θα γίνουν πραγματικότητα. Εύχομαι η κατοικία μου με τα εννέα Story να έχει σκάλες που έτρεψαν στον τρίτο όροφο Θα ήθελα να κάνει η μαμά μου οτιδήποτε θέλαμε για δείπνο και πρωινό Και το μεσημεριανό γεύμα εύχομαι ότι το σπίτι μου είχε πισίνα και είχαμε καλεσμένους και είχαμε κομμωτήριο το σπίτι μας που θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε κομμάτι μαλλιών θέλαμε. Θα ήθελα επίσης ότι το δωμάτιό μου είχε πολλά κρεβάτια έτσι η μαμά μου μου είπε να πω σε μερικούς από τους φίλους μου να κοιμούνται στο σπίτι μου Εύχομαι ότι η μαμά μου ήταν 40 ετών και δεν ήταν λίπος και είχαμε μια λιμουζίνα Και το σπίτι μας ήταν πραγματικά μεγάλο και είμαστε πλούσιοι και είχαμε υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές επίσης είχαμε ένα κύριο δωμάτιο που ήταν class.room και ήμουν δάσκαλος και η αίθουσα της τάξης είχε έναν εκτυπωτή και άλλα πράγματα που οι δάσκαλοι δίνουν στους μαθητές τους όπως βιβλία μαθηματικών και άλλα πλακάκια βιβλίων επίσης δοκιμάζει.
Feb 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι όσοι ψήφισαν αυτή την επιθυμία να ευδοκιμήσουν η επιθυμία τους θα ήθελα να ευχηθώ αυτή την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και Τρίτη 28 δεν έπρεπε να πάρουμε το τεστ αστέρι και θα ήθελα επίσης ότι το liopoldo το ένα στην κ. Aguyrres class And Pedro το ένα στην τάξη μου πάντα έπρεπε να πολεμήσει πάνω μου και πάντα με υπερασπίστηκε και εύχομαι να μπορώ να κάνω τις διαχωρισμούς και τα μεσαία χωρίσματα και εύχομαι ότι το liopoldo έχει αλλάξει στην τάξη μου και ήταν πάντα ο σύντροφός μου και κάθισε μαζί μου στην ανακατασκευή και στο pe Και εύχομαι αυτό τα μαλλιά μου δεν ήταν ποτέ μπερδεμένα και πάντα τυχόν κηλίδες καλό και επίσης ότι ήταν μέχρι το τέλος της τάξης μου Επιθυμώ ότι είχα μια ferry Mother Θεός ότι κανείς δεν μπορούσε να την δει Olney μου και μου είπε yrrrethe απαντήσεις σε όλες μου τις δοκιμές και πήρα πάντα εκατοντάδες και θα ήθελα να είμαι πιο όμορφη από το Maydee το ένα στην τάξη μου και είχα καρδιά earings και είχα τα πιο ζεστά σακάκια σε όλο το σχολείο, αλλά και τα πιο cool παπούτσια σε όλη την school.I επίσης, ότι το σπίτι μου ήταν 9 ιστορίες και έξω εκεί υπήρχαν σκάλες
Feb 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Μακάρι να γεννήθηκα ως γυναίκα, που ήταν πάντα ένας tomboy πριν και θα εξακολουθώ να είμαι τσαμπόν. Θέλω να κρατήσω τη μνήμη μου ότι είμαι άνδρας για να παραμείνω, οπότε θα ξέρω ότι λειτούργησε.
Feb 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι το φανάρι του Whisp από την ταινία «Monster High - 13 Wishes» να εμφανιστεί στο δωμάτιό μου και όταν το τρίβω, η Whisp θα πετάξει μαγικά και θα μου παραχωρήσει 13 ευχές, 1 επιθυμία για κάθε φορά που την καλώ. Όταν όλες οι 13 ευχές μου έχουν χορηγηθεί, θα επιστρέψει στο φανάρι και το φανάρι θα πετάξει μακριά, αναζητώντας το επόμενο άτομο να επαναλάβει τη διαδικασία.
Feb 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Επιθυμώ ότι μόλις λάβω 100 ψήφους για την επιθυμία αυτή, θα μετατραπεί σε μια όμορφη γυναίκα για ένα μήνα. Το νέο μου όνομα θα ήταν χαρά, και θα έχω ομαλή, απαλή επιδερμίδα, μακρά, ρέουσα τρίχα και αναλογίες 34-24-36. Επιθυμώ να έχω την περίοδο μου στα μέσα του μήνα. και όταν τελειώσει ο μήνας, θα μου δοθεί η επιλογή να επιστρέψω είτε σε άνδρες είτε να παραμείνω για πάντα. Ευχαριστώ
Feb 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Θα ήθελα να έχω ένα φίλο που τους χρωστάει για μένα όταν χρειαζόμουν κάτι και ήταν ο καλύτερος μου φίλος και με έκανε να νιώθω πιο ευτυχισμένος από ό, τι αισθάνομαι και να βγαίνω μαζί μου όλη την ώρα και να κάνω ό, τι κάνουν οι κανονικοί freinds για να διασκεδάζουν ο ένας τον άλλον και ήταν η ίδια ηλικία με εμένα και θα ήθελα να γυρίσω 17 σαν εμένα και αυτός ήταν καλύτερος φίλος.
Feb 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να φτάσει το 1995 στην Lancia delta HF, ολοκληρώνοντας την τελική του έκδοση στο μπλε της Lancia, με το μπεζ δέρμα, το 1975 Lancea Stratos HF στο ιστορικό της Alitalia rally livrie, το Lancia Thema 8.32 station wagon στο Blu blizzard metallizzato, το 1969 lancia fulvia rallye 1.6 HF fanalone (μεγάλες λάμπες) σε κόκκινο amaranto, ένα 2017 skoda superb 2.0 tsi 4x4 Laurin
Feb 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
51
  Θα ήθελα να βρω ένα βιβλίο στο κρεβάτι μου με τη λέξη " whish " γράψτε σε αυτό. Είναι ένα μαγικό βιβλίο, κάθε φορά που γράφω μια επιθυμία σε αυτό και γράφω τη λέξη " άκρο " στο κάτω μέρος της σελίδας, η επιθυμία θα είναι αμέσως επιχορήγηση. Είμαι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να δει το βιβλίο. Το βιβλίο έχει ένα μπλε κάλυμμα, η λέξη " whish " είναι γραμμένο με κίτρινο χρώμα. Μια χρυσή σειρά συνδέει το βιβλίο με ένα μπλε στυλό.
Feb 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Θα ήθελα να καλέσω τον Male Marid Djinn που θα είναι ζωντανός, ζεστός και εξερχόμενος, και θα είναι εύκολο να παίρνει μαζί του μια φορά είμαι ο κύριος του και ελπίζω ότι θα είναι φιλικός, γλυκός και ευγενικός.
Feb 19 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να καλέσω τον βασιλιά του βασιλικού βασιλείου του βασιλικού φλοιού, τον πανίσχυρο πολεμιστή Genie Abdul Aleem, τον βασιλιά του βασιλιά της βασιλείας του βασιλικού γένους ηλικίας 2.000 ετών από την NorseWarlock για να είναι ο κύριος μου για πάντα.
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να καλέσω τον Αρσενικό Θεό Djinn που θα είναι ισχυρός, απλός, βέβαιος και εξερχόμενος με μια βασιλική αλλά προσιτή παρουσία και θα είναι πραγματικά φιλικός από τη στιγμή που είμαι ο κύριος του.
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
61
  Επιθυμώ ότι το Chemical Romance μου θα επανέλθει από κοινού αμέσως μετά την επιθυμία μου να γίνω αληθινός, θα ήθελα ο τραγουδιστής της τραγουδίστριας Gered Way να μην έχει μια κόρη ή γυναίκα και ήταν πάλι 24 και μου άρεσε και ότι ήμουν 22 ετών, και όταν παντρευτούμε, όταν παντρευτούμε, γίνω ένας άλλος από τον εφεδρικό τραγουδιστή του όπως ο Frank lero. Μακάρι να είμαι όμορφος με τα μαλλιά που πηγαίνουν στη μέση μου μαύρα. Μακάρι να είμαι και μάγισσα.
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Επιθυμώ για κάθε μία γενιά 2 μικρότερο παιχνίδι παιχνιδιού κατοικίδιων ζώων, να έχει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, να είναι σούπερ χαριτωμένο και να έχει πολύ μακριά μαλλιά, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚ για να πάει πίσω μαζί και εύχομαι ότι ο Γκρέντελ ήταν γύρω στα είκοσι του και ότι με αγάπησε !!
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Η IwishtoreceivegiftsfromgrandmotherandcousinsinChina.Imsoexcitedtoreceivesgiftswhat Ikededtobuyformelikeaphonecase, keykey, aKoreanFlowerGirlPencilCaseandotherstuffIreallylike.
Feb 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
11
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι αυτοί που ψήφισαν αυτή την επιθυμία με την δική τους. Ήθελα να φορούσαμε κλειδαριές στις 27 και 28 Φεβρουαρίου και θα ήθελα να είχα ένα μαγικό μολύβι ότι ό, τι έδινα αυτό θα έβλεπε Θα ήθελα αυτοί που προκάλεσαν κλείδωμα ήταν τα κλασσικά και
Feb 24 2017
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Θα ήθελα να καλέσω έναν Αρσενικό Πρεσβύτερο Neb Djinn που θα είναι τολμηρός, αναλάβει και δυναμικός συν θα είναι ιδιαίτερα υποκινημένος για να κάνει κάτι και θα είναι πολύ φιλικός όταν είμαι ο κύριος του και θα ήθελα να καλέσω ένα Male Neb Djinn που είναι ζωντανή, τολμηρή, ομιλητική και διαδραστική που θέλει να συμμετέχει σε όλα και δεν θα αφήσει την πλευρά μου μόλις είμαι κύριος του.
Feb 24 2017
Άλλες Ευχές
Votes
54
  Θα ήθελα να καλέσω τον Αρσενικό ασιατικό Djinn Dragon που θα είναι ζεστό, φιλικό και ζωντανό. Επιπλέον, θα είναι δάσκαλος καθώς και ένας ισχυρός παροχέας επιθυμίας όταν είμαι κύριος του.
Feb 24 2017
Άλλες Ευχές
Votes
55
  Επιθυμώ ένα κοστούμι που θα με μετατρέψει σε μια ανθρωπόμορφη γυναικεία πριγκίπισσα. Θα είχε καυτή ροζ γούνα, λωρίδες τίγρης λεβάντας, ανοιχτόχρωμο μαλλιά μαλλιά μέχρι τα γόνατά μου. Αφού το τοποθετήσω, θα γίνω μικρότερος μέχρι να μαυρίσω μόνο για να ξυπνήσω πρόσφατα εμφυτευμένο στη μήτρα της μητέρας μου περιμένοντας να γεννηθεί ως η πριγκίπισσα του Παντερού V, του μεγαλύτερου πλανήτη του Γαλαξία του Παντερούς των οποίων οι κάτοικοι είναι ανθρωπομορφικοί θηλυκοί αμαζονίοι λιοντάρια, τίγρεις, τζιτζιάρες, τζάγκαρες, λεοπαρδάλεις, pumas, λεοπάρδαλη χιόνι, συνδέσμους, θολωτές λεοπαρδάλεις). Όταν είμαι έξι στον Πάντειο Β, θα εγγραφώ σε ένα σχολείο που εκπαιδεύει μόνο νεαρά κορίτσια για να γίνουν υπερήρωες. Όταν είμαι ο 8ος, ο οικιακός μου γαλαξίας θα πέσει κάτω από τον κανόνα της τυραννίας, γι 'αυτό θα αφήσω τον πλανήτη για γη, προσγειώνεται στη Νότια Κορέα. Ενώ βρισκόμαστε στη γη, θα γίνω 6'6 " ψηλά, βάρος 550 λίβρες που είναι όλα τα μυϊκά, κερδίζουν ατελείωτες υπερδυνάμεις, είναι γνωστή ως Skyline Ligress, και τελικά προσλαμβάνονται στο αγωνιστικό κόσμο αγώνων ως οδηγός ράλι.
Feb 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
47
  Εύχομαι ο χρόνος να φτάσει προς τα εμπρός με επιταχυνόμενη ταχύτητα μέχρι το έτος 2025 Ήμουν αθάνατος και άτρωτος στον πόνο και την αίσθηση λόγω αναλγητικής ιατρικής και αρθρίτιδας κρέμα εφαρμογές και έχουν εξαιρετική δύναμη εξαιτίας της προπόνησης με πρωτεΐνη sr πρωτεΐνη που δίνει 7 φορές περισσότερα κέρδη αναβολική δύναμη και η ενέργεια μου επέστρεψε από την αδρεναλίνη μετάλλαξη.
Feb 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Εύχομαι όλοι οι ευχές που ψήφισα να γίνουν πραγματικότητα και πήγαν αμέσως σε 100 ψήφους (εμπιστευτείτε με ψήφισα για πολλούς ανθρώπους) συμπεριλαμβανομένου του ορυχείου μου και ότι η άλλη μου επιθυμία (wish id: 11892) θα γινόταν πραγματικότητα και το iPad μου θα ήταν ελαφρύ μπλε και να είναι κατασκευασμένο σαν ένα iPad Pro και ότι υπήρχε ένας φορτιστής και δεν τελείωσε ποτέ τις επιθυμίες σε αυτό (και να πάει ψηφοφορία στην 3η σελίδα λέγοντας "PLEASE VOTE" θα ήταν πραγματικά appareaciate και θα έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας εάν λειτούργησε σε μου pc που επιθυμούσα ·)
Feb 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Επιθυμώ να έχω σαφές, άψογο, λαμπερό δέρμα. Έχω ακμή για λίγο καιρό και πραγματικά θα ήθελα πραγματικά να θεραπευθεί από αυτήν μια για πάντα. Δυστυχώς χειροτερεύει και το μόνο που θέλω είναι να ξανακάνω όμορφο δέρμα.
Feb 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Θα ήθελα να αλλάξω το παρελθόν. Επιθυμώ ότι αυτό που γίνεται γίνεται είναι διαφορετικό, όπως τα σακίδια που χρησιμοποίησα. Θα ήθελα να είχα κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Επιθυμώ ότι το παρελθόν μου ήταν διαφορετικό. Ήθελα να είχα ακόμα εκείνη τη κούκλα της Barbie και το παιχνίδι CD για Barbie που είχα και εγώ ήθελα να μην τους έδινα.
Feb 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Εύχομαι το Ianuae Magicae rex Teleportation Ritual Spell από τις χαμένες σελίδες του Clavicula Salomonis Regis και το Orto Templi Orientis Genius Fenomenon Ritual Spell.
Feb 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Εύχομαι ένα μαγικό ιαπωνικό μαγιό (sukumizu) που με μετατρέπει σε μια όμορφη, λατρευτή και χαριτωμένη ιαπωνική κοπέλα 3 ετών. Θα έμοιαζε με αγωνιστικά μαγιό και θα ήταν ροζ, κόκκινο και ασήμι. Όταν είμαι τρία, θα μιλήσω μόνο Ιαπωνικά με την πιο αξιολάτρευτη φωνή, δεν θα μάθω ποτέ αγγλικά και θα μάθω να διαβάζω και να γράφω μόνο στα Ιαπωνικά. Θα ήθελα επίσης μαγικά δερμάτινα μαγιό μπικίνι, μπικίνι με ιαπωνική σημαία, μαγιό sukumizu (1 και 2 κομμάτια, και παλιό και νέο στυλ), ιαπωνικές στολές φορεσιά (sailor fuku), κλινοσκεπάσματα Hello Kitty, (buruma, λευκά μπλουζάκια με Amaterasu σε kanji, Buruma σε ατέλειωτα χρώματα), έτσι έχω κάτι να φορέσω όταν είμαι κοπέλα. Τα στήθη δεν θα γίνουν ποτέ κενά. Θα έπρεπε να ξαναγεμίζουν μαγικά όταν χρειαζόταν, και τα ρούχα θα έμοιαζαν πάντα τέλεια ακόμα κι όταν μεγάλωσα. Τέλος, θα ήθελα να μεγαλώσω για να είμαι ο μεγαλύτερος ανεμιστήρας του My Little Pony και Hello Kitty στο σύμπαν.
Feb 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Εύχομαι η πρώτη μου επιθυμία είναι ότι το πρώτο μου paycheck για το ένατο paycheck μου από τις 28 Οκτωβρίου 2016 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2017 που πήρα από την εργασία στο Ross Dress από Colma επιστρέφει αυτόματα χίλια εννιακόσια δεκατρία δολάρια και ογδόντα λεπτά ($ 1.913,80) πίσω στην τράπεζά μου της Αμερικής που τελειώνει με 5658 ως τρεχούμενο λογαριασμό μου για την τράπεζα της Αμερικής, ώστε να ευχηθώ τη δεύτερη μου επιθυμία θα είναι η 10η Ιουνίου 2008 την ημέρα που αποφοίτησα από το Westmoor High School αμέσως μετά να λάβω χίλια εννιακόσια δεκατρία δολάρια και ογδόντα λεπτά ($ 1.913,80 ) ενώ εύχομαι η τρίτη μου επιθυμία να είναι τώρα η 19η Ιουνίου 1993 η ημέρα που μένω στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης την ίδια στιγμή που έλαβα χίλια εννιακόσια δεκατρία δολάρια και ογδόντα λεπτά ($ 1.913,80) αμέσως μετά που ήρθα στην Αμερική με τη μαμά μου στις 19 Ιουνίου 1993.
Feb 27 2017
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Εύχομαι η τέταρτη επιθυμία μου είναι ότι έχω την ικανότητα να βλέπω τα υπερφυσικά πράγματα, την ικανότητα να επικοινωνώ με τα φαντάσματα, την ικανότητα να κάνω απεριόριστες επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα ακριβώς όπως ήθελα να συμβεί, την ικανότητα να ταξιδέψει στο χρόνο σε οποιοδήποτε μήνα, και χρόνια της δικής μου επιλογής κ.λπ. αμέσως μετά την επιθυμία μου για την πέμπτη επιθυμία μου είναι ότι έχω την δυνατότητα να δω ένα μαύρο βιβλίο με κόκκινο γράψιμο με τη λέξη "μαγεία" που μου επιτρέπει να μπορώ να διαβάσω τέλεια τις γηγενείς γλώσσες, καθώς τραγουδώ τη λαμπρότητα οποιωνδήποτε ξόρκων που είναι μέσα στο βιβλίο, έτσι εύχομαι η έκτη ευχή μου είναι ότι έχω τη δυνατότητα να βρω ένα άλλο βιβλίο κάτω από το μαξιλάρι μου που έχει τη λέξη "επιθυμία" ότι κάθε φορά που γράφω μια επιθυμία σε αυτήν και τελειώσω τη λέξη με "τέλος" στο κάτω μέρος της σελίδας η ευχή θα χορηγείται αυτόματα
Feb 27 2017
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Θα ήθελα να καλέσω το Αρσενικό Νερό Marid Djinn που θα είναι ενθαρρυντικό, υποστηρικτικό, δημιουργικό και ενεργοποιώντας μόλις είμαι κύριος του και θα ήθελα να καλέσω το Πνεύμα Δράκου Χρυσού από το Otesanek_Collective.
Feb 28 2017
Άλλες Ευχές
Votes
51
  Επιθυμώ ένα μαγικό κολιέ που μου δίνει ισχυρές, άμεσες και άπειρες ευχές κάθε φορά που το φορώ και λέω τις λέξεις "Εύχομαι" (λέγοντας ότι η επιθυμία στο κεφάλι μου δεν θα λειτουργήσει!) Το κολιέ θα ξέρει ακριβώς τι είναι αυτό που επιθυμώ και ποτέ δεν θα τρέξει από τη μαγεία. Θα μπορέσω να δώσω ταυτόχρονα πολλαπλές ευχές. Το κολιέ δεν μπορεί να επεξεργαστεί από άλλους χωρίς άδεια. Αυτό το μαγικό κολιέ μπορεί να κάνει το αδύνατο! Το κολιέ θα εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι μου όταν ξυπνήσω ένα πρωί την ακριβή ημέρα που η επιθυμία αυτή φτάνει τις 100 ψήφους!
Mar 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
30