Αρχική >> Κατηγορίες >> Υγεία >> WishID: 8770
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θέλω να είμαι απολύτως πανέμορφος και όμορφος και σέξι. Θέλω να έχουν μακριά μαλλιά στο κεφάλι μου που είναι 24 " ίντσες μακρύ. Θα ήθελα να είμαι δημοφιλής στους ανθρώπους και να είμαι άνθρωπος μαγνήτης. Θέλω όλοι οι ζεστοί και όμορφοι και ωραίοι τύποι να προσελκύονται σε μένα και να κάνουν ό, τι τους λέω να κάνουν.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : May 25 2015  |  Ψήφοι : 91
Κατηγορία : Υγεία
WishID : 8770  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Το Σάββατο 16 Μαΐου θα ήθελα αυτά τα πράγματα να μου συμβούν.
May 14 2015
Υγεία
Votes
102
  Εύχομαι να είχα το όνειρο σώμα που πάντα ήθελα και το πιο όμορφο πρόσωπο που ήθελα. Τα πρόσωπά μου μαλακά μπλε μάτια, το πρόσωπο του αρσενικού μοντέλου γυμναστικής Colin Wayne και τα μαλλιά μου αλλά με μια μικρή ξανθιά αναμειγμένη με αυτό. Το σώμα μου που έσπαγε τα 8 πακέτα κοιλιακούς, τα πλαϊνά, τα φαρδιά ώτια, τα μυώδη όπλα, τα τεράστια αλλά όχι τα άσχημα μυϊκά πόδια, τα παχύτερα χέρια και το κατόρθωμα, το μυώδες αλλά όχι το άσχημο, αλλά και το υπόλοιπο σώμα μου σαν παγίδες, άλλα ήταν τέλεια γλυπτά και πολύ μυϊκά. Και το ύψος μου πήγε σε έξι πόδια, 2 ίντσες. Και τελικά θέλω να εξαφανιστεί όλο το λίπος μου και να μην επιστρέψω ποτέ.
May 13 2015
Υγεία
Votes
73
  Μακάρι να μην είμαι πλέον άρρωστος. Δεν είχα μια βουλωμένη μύτη, δεν είχα πονόλαιμο και η υγεία μου ήταν πίσω στο φυσιολογικό, όπως εγώ δεν θέλω το στομάχι μου να πονάει, δεν θέλω οι πλευρές μου να πονάω που σημαίνει ότι το πρήξιμο έχει κατέβηκα και μπορώ να κοιμηθώ στις πλευρές μου, στην πλάτη, στο στομάχι μου και σε οποιαδήποτε θέση μόνο για να ξανακερδίσω την υγεία μου και να μπορέσω να κάνω φυσιολογικές ασκήσεις χωρίς να τραυματίσω ή να τραβήξω μυς και ότι η επιθυμία μου δεν έφτασε σε εμάς, ευχαριστώ .
May 09 2015
Υγεία
Votes
64
  Θα ήθελα να έχω λεπτή, θηλυκή κατασκευή, δίκαιο δέρμα, εξαιρετικά μακρύ μεταξένια και λαμπερά μαύρα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού μου για να διαβάσω μέχρι το πάτωμα ακριβώς όπως το rapunzel, μεγάλα βυζιά (μέγεθος 40DD) σε καλή κατάσταση, καστανά μάτια, ροζ χείλη, Μεγάλη άκρη, κοκαλιάρικο και λεπτό επίπεδο στομάχι, γρήγορος μεταβολισμός, πολύ εξειδικευμένος στο τραγούδι υψηλών και χαμηλών σημειώσεων στη μουσική, ραπ, χορός, πολεμικές τέχνες κλπ., θέλω να χάσω 84 κιλά από το τρέχον βάρος μου έτσι ώστε τελικά να μπορώ να βγάλω 100 κιλά , Μπορώ τελικά να φορέσω επιπλέον μικρό μέγεθος σε ρούχα, τζιν σορτς (μέγεθος 0), κλπ. και θα ήθελα να ξυπνήσω ως 9χρονη αθάνατη μάγισσα, vampiress, succubus, λυκάνθρωπος, kitsune και γοργόνα με ευχέρειες, ικανότητες ESP για να διαβάσετε το μυαλό των ανθρώπων κλπ. να γίνουν πραγματικότητα ακριβώς πώς ήθελα να συμβεί αμέσως μια μέρα στην άλλη.
May 04 2015
Υγεία
Votes
64
  Εύχομαι το σημερινό βάρος μου £ 184. είναι μείωση στο ιδανικό βάρος μου £ 102. έτσι θέλω να χάσω £ 82 όπου τα χέρια και τα πόδια μου είναι λεπτές, το πρόσωπό μου είναι καθαρό από acnes, το στομάχι μου είναι επίπεδο, λεπτό, κοκαλιάρικο και λεπτό, τα βυζιά μου γίνονται μεγαλύτερα όπου μπορώ τώρα να φορέσω 40DD σε μέγεθος σουτιέν, λίγο μεγάλο με ένα καλό μέγεθος που έχω ένα σέξι σώμα που οποιοσδήποτε τύπος θα προσελκύσει σε με, μπορώ να φορέσω ρούχα σε πολύ μικρό μέγεθος και jean σύντομη σε μέγεθος 0, έχω γρήγορο μεταβολισμό που με βοηθά να χάσω βάρος, ανεξάρτητα από το πώς πολλά τρόφιμα που έφαγα και πόσα τρόφιμα έβαλα στο στόμα μου για να γίνουν πραγματικότητα ακριβώς όπως ήθελα να συμβεί αμέσως πριν πάω στις Φιλιππίνες στις 8 Ιουνίου 2015.
Apr 29 2015
Υγεία
Votes
73
  Εύχομαι ότι από τις 12:00 το απόγευμα, θα χάσω έως και 40 λίβρες λίπους και αμέσως θα κερδίσω μυς στο σώμα μου. Είμαι 13 ετών και θέλω να έχω ένα ισχυρό 6 πακέτο, σχισμένα τα χέρια, τα πόδια, το στήθος και την πλάτη.
Apr 25 2015
Υγεία
Votes
63
  Εύχομαι ο Νικόλαος Λ θα κερδίσει τον αγώνα του με τον καρκίνο που θέλω να σηκώσω για να αλλάξω τις συνήθειες του και να γεμίσω την ενέργειά του για να θεραπεύσω την ψυχή και το σώμα που θέλω να τον οδηγήσω στην ευτυχία μέσα σε λίγες μέρες δίνοντας αλήθεια για το τι να κάνουμε!
Apr 23 2015
Υγεία
Votes
65
  Εύχομαι για ένα νέο φίλο. Better. sexlife νέο car.new everything.more money.love .new cat.new body.i επιθυμούν μια νέα ζωή.η νέα church.i θέλουν to.lose βάρος. 150Lbs.i θέλουν νέα clothes.new stuff.want.to.be ευτυχισμένη. Ασφαλίστε ασφαλής.
Apr 16 2015
Υγεία
Votes
67
  Θα ήθελα να χάσω 100 λίβρες. Θα ήθελα να έχω αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα, επειδή έχω δουλέψει πολλά και ακόμα δεν μπορώ να αισθανθώ καμία αλλαγή στο σώμα μου ακόμα.
Apr 15 2015
Υγεία
Votes
63
  Θέλω να χάσω 82 λίβρες. του βάρους μου όπου εύχομαι πήρα το ιδανικό μου βάρος των 102 κιλά, εύχομαι το στομάχι μου να είναι επίπεδο, κοκαλιάρικο και λεπτό, εύχομαι το πρόσωπό μου να είναι καθαρό από την ακμή, εύχομαι τα χέρια και τα πόδια μου να είναι κοκαλιάρικο και λεπτό, πόσο πολύ έφαγα, δεν κερδίζω βάρος Θα μείνω πάντα όμορφο, λεπτό και κοκαλιάρικο κορίτσι, εύχομαι να έχω μεγάλα βυζιά 40DD και εύχομαι να είμαι πολύ ταλαντούχος και εξειδικευμένος στην ανάγνωση, τη γραφή, την κατανόηση και την ομιλία όλες τις ξένες γλώσσες, θα ήθελα επίσης να είμαι πολύ ταλαντούχος και εξειδικευμένος στη μόδα, τη μουσική, το χορό, το breakdancer, τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες, τη δράση, το τραγούδι, την κτύπημα κλπ.
Apr 14 2015
Υγεία
Votes
87
  Εύχομαι ο αγαπητός μας φίλος Sat να νικήσει τον καρκίνο μέσα του και να είναι υγιής. Εύχομαι να μπορέσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι άρρωστος και είναι τόσο καλοί όσο και βροχή.
Apr 14 2015
Υγεία
Votes
101
  Θα ήθελα να σταματήσω να ανεβαίνω πολλά και επίσης δεν μπορώ να σταματήσω να ενοχλείω την παρακαλώ μου παραχωρήσατε αυτό αλλά ο Aldo δεν έχω πολύ πόνο εγώ μόνο πηδήω μια φορά την ημέρα παρακαλώ παραχωρήστε αυτή την ευχαριστία ευχαριστώ u
Apr 09 2015
Υγεία
Votes
57
  Θα ήθελα να είμαι 6 ίντσες 7 ίντσες, θα έχω ένα πολύ αξιοσημείωτο έξι πακέτο, μια πιο ανόητη φωνή, μάτια που θα μπορούσαν να κάνουν οποιονδήποτε θέλω να ερωτευτεί μαζί μου, μεγέθους 16 ποδιών, μια αξιοσημείωτη μίζα, να έχει μια τεράστια όρεξη , ένα βαθύ και δυνατό φλυτζάνι, και ήμουν πολύ μυώδης και θα μείνω έτσι για πάντα, και αυτή η επιθυμία δεν θα έχει καμιά ενοχλήσεις ή συνέπειες.
Apr 08 2015
Υγεία
Votes
100
  Επιθυμώ ότι οι γιατροί θα πρόστιμα μια θεραπεία για την ασθένεια αδελφές μου (sucla 2) και θέλω επίσης ότι τα μαλλιά μου θα αυξηθεί 20 εκατοστά περισσότερο από τότε είναι ήδη.
Apr 02 2015
Υγεία
Votes
104
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη μπορούν να απολύσουν υποσχόμαστε ότι θα πιστεύω πάντα σε αυτή την επιθυμία και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω να μου παραχωρήσετε έτσι αυτή την ευχή ελπίζω ψυχικά". 11: 11 "Εύχομαι η μυωπία ή η μυωπία μου να διορθωθεί"
Jun 11 2015
Υγεία
Votes
64
  Εύχομαι οι κρίσεις πανικού μου και η αγοραφοβία μου να τελειώσει.Θέλω να είμαι υγιής για πάντα, ψυχικά, σωματικά και χωρίς οποιαδήποτε διαταραχή! Θα ήθελα επίσης να ερωτευτεί ο Τζέημς Τσαλίκης με τον εαυτό μου - ο οποίος μοιάζει πολύ με τον ίδιο και είναι επίσης εκπαιδευμένος ...
Jun 11 2015
Υγεία
Votes
103
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη μπορούν να απολύσουν υποσχόμαστε ότι θα πιστεύω πάντα σε αυτή την ευχή Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Γι 'αυτό παραχωρήστε αυτή την ευχή να στενοχωρήσω ψυχικά" 11: 11 "Θα ήθελα να χάσω 50 κιλά ή περισσότερα βάρος ".
Jun 11 2015
Υγεία
Votes
93
  Αγαπητέ Θεέ. Εύχομαι ο φίλος μου η αγάπη μου να ξυπνήσει μια μέρα και να απαλλαγεί από τον διαβήτη και να ανακτήσει την πλήρη υγεία. Εύχομαι για αληθινή ευτυχία. Εύχομαι η κίνηση στη Φλώριδα να πάει ομαλά. Εύχομαι η μητέρα μου, που έχει ψυχική ασθένεια να έχει μια παραγωγική ζωή και για όλες τις ασθένειες της να πάει μακριά. Θέλω επίσης να έχω την αληθινή αγάπη και να παντρευτώ τελικά.
Jun 15 2015
Υγεία
Votes
118
  Δεν θα έχω κανενός είδους σεξουαλική εμπειρία (φιλιά, βλέποντας πορνό, ακατάλληλη επαφή κ.λπ.) και όλες οι σεξουαλικές εμπειρίες που έχω πει ποτέ σε κανέναν θα διαγραφούν τόσο από το μυαλό όσο και από το δικό μου.
Jul 10 2015
Υγεία
Votes
75
  Επιθυμώ ότι μπορώ να έχω το όνειρό μου το σώμα και το βλέμμα. Μπορώ να είμαι ανάμικτη και το δέρμα μου μπορεί να είναι πραγματικά μαλακό και ομαλό, μπορώ να είμαι πιο ψηλός, πιθανώς περίπου 5 πόδια και 7 in. Τα μαλλιά μου μπορεί να είναι μακρύς, σγουρά και κυματιστός που σταματά κοντά στο χείλος μου, ένα επίπεδο και τονισμένο στομάχι Και Μπορώ μόνο το βάρος περίπου 105 λίβρες, έχουν φουντουκιά, ένα καμπύλο σχήμα, το στήθος 36C, το μεγαλύτερο άκρο και μπορώ να έχω τα καλύτερα ρούχα. Μπορώ να είμαι πραγματικά καλός στο τραγούδι, η φωνή μου μπορεί να ακούγεται αρκετά σέξι, και να έχει ένα χαριτωμένο γέλιο. Μπορώ επίσης να έχουν τέλεια δόντια, καμία ακμή, και μπορώ να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ ». Μπορώ να ζητήσω από πολλά παιδιά την ηλικία μου, και ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει τα βλέμματά μου, και μπορώ να είμαι αρκετά δημοφιλής. Δεν έχει σημασία Πόσο τρώω, μπορώ ακόμα να έχω το επίπεδο στομάχι μου.
Aug 03 2015
Υγεία
Votes
103
  Εύχομαι όλα τα zits στο πρόσωπό μου θα πάει απλά μακριά. Θέλω να έχω ένα σαφές, απαλό, ελεύθερο πρόσωπο και να φαίνονται καλά. Οι ζίττες στο πρόσωπό μου είναι πραγματικά ενοχλητικές για μένα, είχα μερικούς για αρκετό καιρό και θέλω να εξαφανιστούν όλοι.
Sep 20 2015
Υγεία
Votes
74
  Εύχομαι να πάει το κρύο μου. Θα ήθελα να ξυπνήσω για μια νέα αρχή και να μην ανησυχώ για να πάρω ένα κρύο για λίγο. Θέλω να συμβεί το συντομότερο δυνατό. Σας παρακαλούμε.
Sep 20 2015
Υγεία
Votes
105
  Παρακαλώ παρακαλώ να έχω το μαύρο σπανιέλ μου, το Velvet πηγαίνω στους κτηνιάτρους γιατί οι γονείς μου συνεχίζουν να λένε όχι γιατί είναι πολύ ακριβό και συνεχίζει να παίρνει μολύνσεις ματιών και φοβάμαι ότι είναι ήδη πολύ αργά για να κρατήσει το μάτι της, γι ' .
Sep 28 2015
Υγεία
Votes
71
  Εύχομαι να γίνω τόσο λεπτός όσο ο G Hannelius από το σκυλί με ένα blog και ότι το πρόσωπό μου θα πάρει λίγο πιο αδύνατο τότε είναι, αλλά ότι το ένδυμά μου θα με χωράει τέλεια και ότι τα νύχια και τα πόδια μου θα είναι τα ίδια και τα χέρια μου αλλά πρέπει απλά να γίνουν πιο αδύνατα ώστε να φαίνονται καλά με το σώμα. Θέλω πραγματικά να γίνει πραγματικότητα αύριο στις 5 το πρωί. Βοηθήστε με παρακαλώ.
Oct 04 2015
Υγεία
Votes
66
  Εύχομαι για την απασχόληση * JOB που μπορεί να υποστηρίξει εμένα και τις 2 γάτες μου *, ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα που είναι σε μια ωραία περιοχή και ένα αυτοκίνητο για να μπείτε μέσα. Χρειάζεται να απομακρυνθώ από τη μητέρα και τον αδερφό μου. Οι φίλοι μου τους αποκαλούν τοξικούς ανθρώπους. Ζητήστε αυτή την επιθυμία.
Oct 06 2015
Υγεία
Votes
223
  Επιθυμώ να χάσω 100 λίβρες σε βάρος τις επόμενες 365 ημέρες ή λιγότερο, ώστε να μπορώ να φτάσω στο επιθυμητό βάρος μου 110 κιλά. Θα ήθελα να κρατήσω το βάρος για ζωή. Εύχομαι, αν κερδίσω βάρος, να απογειωθεί εύκολα. Εύχομαι να φανώ εξαιρετικά ελκυστικός σε αυτό το βάρος.
Oct 16 2015
Υγεία
Votes
67
  Θα ήθελα τα μαλλιά μου να γυρίσουν ελαφρύτερα έτσι ώστε να μην είναι πλέον πολύ βρώμικο ξανθιά / ελαφριά μελαχρινή αλλά περισσότερο από μια ξανθιά κερασιού (έχω πολλά φυσικά κόκκινα σημεία που δείχνουν στο φως του ήλιου). Εύχομαι κάτι τέτοιο να συμβεί αργά μέσα στο επόμενο έτος καθώς μεγαλώνω τα μαλλιά μου. Εύχομαι τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν ωραία και μακρά, όπως τα παλιά μου γοφούς.
Oct 16 2015
Υγεία
Votes
96
  να χάσει 90 κιλά και να έχει όμορφο δέρμα και η ξαδερφή μου ξαδέλφια tisha αυξήσει την εργασία της.Για την πίεση του αίματος μου κάνει μεγάλη και η μητέρα μου δεν έχει άλλα προβλήματα με τα πόδια της
Oct 18 2015
Υγεία
Votes
145