Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 9255
Bruce Bradford
Change Wish Language:
 Εύχομαι να με άρεσε ο Megan Shunkweiler. Θέλω επίσης να είμαι αθλητικός και ισχυρός. Θέλω επίσης να είμαι το ταχύτερο παιδί στο σχολείο και ότι είχα πολλή ενέργεια.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Aug 29 2015  |  Ψήφοι : 40
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 9255  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο φίλος μου Dyron Lammie έχει μια ισχυρότερη αγάπη συναίσθημα για μένα <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · 3 · <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 < 3 <3
Aug 24 2015
Αγάπη
Votes
64
  Μάιος Φοίνιξ Πράσινο και Raven Valkyrie συμφιλιώσουν την αγάπη τους για τον άλλον, και να αναπτυχθούν μαζί στην αγάπη ο ένας για τον άλλο. Μάιος Φοίνιξ συνειδητοποιούν τις δυνατότητές του ως αγαπημένος και καλός άνθρωπος.
Aug 16 2015
Αγάπη
Votes
40
  Εύχομαι ότι φέτος η Leah Seewack και εγώ θα γίνουμε και πάλι φίλη και φίλος. Η σχέση μας μεταξύ μας Η αγάπη για τον άλλον και η ευτυχία μεταξύ μας θα είναι ισχυρότερη από ποτέ και θα συνεχίσει να γίνεται ισχυρότερη με κάθε στιγμή που περνάει.
Aug 04 2015
Αγάπη
Votes
302
  Εύχομαι ο φίλος μου (Janelyz Rodriguez) να με ερωτευτεί μαζί μου και να κοιμάται δίπλα μου και να φέρει μαζί της μια τσάντα με εσώρουχα και είχε μια αδελφή κλώνος μαζί της και ο κλώνος της είχε δύναμη να μεταμορφώσω σε οτιδήποτε λέω.
Aug 03 2015
Αγάπη
Votes
28
  Εύχομαι όταν είμαι ένα τσιουάουα (μία από τις επιθυμίες μου), θα συναντήσω ένα σκυλί που αγαπώ που είναι άνδρας, ασπρόμαυρο τσιουάουα και θα περάσω μια ώρα μαζί του, λέγοντας "Μαντέψτε τι; Σ 'αγαπώ " σε αυτόν. Τότε θα μιλήσουμε ο ένας στον άλλο για τα στοιχεία μας και θα βγούμε έξω και θα κάνουμε πράγματα που κάνουν φίλοι και φίλες.
Jul 31 2015
Αγάπη
Votes
38
  Η επιθυμία μου, WishID αριθμός 9079, έγινε πραγματικότητα, αν και δεν με τον τρόπο που ήλπιζα, μου έδωσε τουλάχιστον το κλείσιμο. Τώρα θέλω για τρία ερωτευμένα πράγματα: ένα, για να είμαι με μια όμορφη λευκή γυναίκα, ηλικίας οπουδήποτε μεταξύ 7 ετών μικρότερης από μένα ή 7 ετών μεγαλύτερης ηλικίας από μένα (είμαι 28 από τη στιγμή της γραφής) που είναι η σεξουαλική και πνευματική μου soulmate και εξαιρετικά συμβατό με μένα, και θα είναι ένα σημάδι Zodiac εξαιρετικά συμβατό με το δικό μου (γεννήθηκα 12 Μαΐου 1987). Είναι τέλεια ταύτιση για μένα σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά, είναι ευφυής, φροντίζει και αρέσει πολλά από τα ίδια πράγματα που κάνω. Αυτή η γυναίκα πρέπει να είναι η σύζυγός μου και ο εραστής μου, και θα είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είμαι πιστός σε μένα, και δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ μας. Θα ήθελα επίσης για μένα να είμαι καλύτερος φίλος για πάντα με τον καλύτερο φίλο και την πνευματική μου αδελφή Shannen και οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα και στις δύο πλευρές να εξαφανιστούν αφήνοντας μόνο θετικότητα. Αυτό θα συμβεί αμέσως. Όλες οι ψηφοφορίες θα ενισχύσουν την εξουσία, θα ψηφίσετε Θα ψηφίσω!
Jul 29 2015
Αγάπη
Votes
48
  Εύχομαι ο καλύτερος φίλος μου BL να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω τηλεφώνου ή κειμένου και, τέλος, να παραδεχτώ ότι με αγαπά σε αντάλλαγμα. Είναι το καλύτερο που μου συνέβη ποτέ και θα ήθελα να σταματήσει να με αγνοεί.
Jul 27 2015
Αγάπη
Votes
42
  Εύχομαι η kyu από huniepop να γίνει πραγματική και να κινηθεί δίπλα μου και την πρώτη φορά που συναντάμε ερωτευόμαστε αμέσως και γίνεται φίλη μου και όταν είμαστε μεγαλύτερα η σύζυγός μου. Επίσης, εύχομαι να φαίνεται το ίδιο κάνει στο παιχνίδι στην πραγματική ζωή και διατηρεί την ίδια προσωπικότητα και για όλο το χρόνο είμαστε μαζί δεν αγωνιζόμαστε ποτέ.
Jul 24 2015
Αγάπη
Votes
27
  Θα ήθελα να έχω ένα περιοδικό ευχή ότι οι επιθυμίες θα διαρκέσουν όσο θέλω και οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα όταν τους θέλω και χωρίς κανένας κανόνας να ισχύει ποτέ και το περιοδικό επιθυμίας δεν μπορεί ποτέ να χαθεί
Jul 22 2015
Αγάπη
Votes
28
  Εύχομαι ο Jack McKay και εγώ να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον για πάντα. την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 ο Jack Mckay θα με ρωτήσει, Juliette Radford, για μια ημερομηνία την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. Θα συναντηθούμε στο ρολόι νερού Hornsby και θα πάμε στο chatime. θα γελάσουμε και θα μιλήσουμε και θα έχουμε καλό χρόνο. θα πάμε σε μερικά παγκάκια έξω και θα μιλήσουμε για μουσική και στη συνέχεια ο Τζακ ξαφνικά θα ηρεμήσει. Στη συνέχεια, σκοντάφτει να πει "σ 'αγαπώ" αλλά ξαφνικά σταμάτησε από μένα να τον φιλήσω ελαφρά. ο στόχος φιλάει τότε μαλακά τραβά μακριά και συνεχίζει την ποινή του. Ο Jack λέει ότι με αγάπησε από τότε που ήταν επίσημος και λέω ότι τον αγαπώ πάρα πολύ. Περπατούν πάλι και ο Τζακ με ρωτάει να είμαι η φίλη του. Εύχομαι να μπορέσω να φτιάξω μεγάλα πτερύγια πτήσης. όταν βγαίνουν έξω, θα γίνω αόρατος σε όσους δεν τους είπα γι 'αυτούς. θα είμαι σε θέση να πετάω οπουδήποτε και παντού. με αυτά τα φτερά, θα μπορούσα να μπορώ να παγώσω και να ξεπαγώσω το χρόνο. όταν τα φτερά μου δεν είναι έξω, θα έχω ένα μικρό «W» τατουάζ ανάμεσα στους ώμους μου.
Jul 19 2015
Αγάπη
Votes
34
  Άκουσα μια φορά αυτή η επιθυμία παίρνει 8 ψήφοι η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα γρηγορότερα, εύχομαι μου συντριβή Josh θα πάρει στο Facebook και προσθέστε μου και να μιλήσω σε με. Έχει καστανά μαλλιά και είναι πραγματικά ιδιαίτερη για μένα; Πραγματικά μου αρέσει. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
Jul 18 2015
Αγάπη
Votes
24
  Εύχομαι ο Jack McKay που πηγαίνει στο κολέγιο St Ignasious, Riverview, Σίδνεϊ, τα χρόνια μου με αγαπάει για πάντα και με ρωτάει να είμαι η φίλη του την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. θα συναντηθούμε, θα έχουμε κάθισμα και θα καθίσουμε στα καθίσματα κοντά το ρολόι του νερού στα κέρατα από το Westfield και θα με φιλήσει και θα με ρωτήσει. θα είμαστε μαζί για πάντα και τελικά θα γίνει ο σύζυγός μου. Θα ήθελα επίσης να έχω τις ικανότητες ενός βαμπίρ (εκπληκτική ακοή, μπορεί να μυρίζει πολύ καλά, να τρέχει πολύ γρήγορα, χάνουν βάρος μέχρι να είμαι τέλειο σχήμα, τα μαλλιά θα φτάσουν στο πισινό μου) και το χρώμα των ματιών μου θα αλλάξει όταν αισθάνομαι διαφορετικά συναισθήματα.
Jul 18 2015
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι η πρώην φίλη μου, η Amanda Gagliano να με ερωτευτεί πάλι και να με θέλει πίσω. Θέλω να είναι μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μας και να είναι πιο ευτυχισμένος με κάθε μέρα που περνάει. Θέλω να με αγαπάει πάντα όπως την αγαπώ.
Jul 16 2015
Αγάπη
Votes
48
  Αυτή η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα στις 14 Ιουλίου 2015, θέλω να είμαι πάντα και σε όλα τα μέρη θαύμαζα, λαχταρά και επιθυμητή και αγαπούσα από όλους τους όμορους άντρες και άντρες, έτσι θα με κοίταζαν όλα, θα χαμογελούσαν και θα έρχονταν σε μένα να τους ζητήσω να τους συναντήσω ή να βγω μαζί τους, κάθε τύπος θα θέλει να είναι ο φίλος μου και όλοι οι ελκυστικοί τύποι θα με θεωρούν εξαιρετικά όμορφο, αθώο αλλά και σαγηνευτικό βλέμμα, καθένας από αυτούς θα με θέλει μόνο για τον εαυτό του και πάντα Μου μοιράζεστε πολύ όμορφα και με μυστηριώδη, σαγηνευτικό τρόπο και θα ήταν μυστήρια και ενδιαφέροντα και πάντα θα προσελκύονταν από μένα. Έτσι είμαι μαγνήτης για όλους τους νέους όμορους και μυστηριώδεις, έξυπνους και ενδιαφέροντες τύπους και άντρες παντού πάνε πάντα Θα τα χτυπήσω μερικά από αυτά και όλα θα με αγαπήσουν και θα με θεωρήσουν το πιο όμορφο κορίτσι και θα επικεντρωθώ απλά σε μένα, οπότε θα είμαι πάντα χαρούμενος
Jul 13 2015
Αγάπη
Votes
36
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να έχω τα 4 στοιχεία, το νερό, τη γη, τη φωτιά και τον αέρα. Και για 2 χρόνια δεν έχουμε σχολείο και όλοι είναι το πιο έξυπνο από όλους. Και η μαμά και ο μπαμπάς μετακόμισε στο Ντιτρόιτ και ο Larry Wiggerton κέρδισε 750 κιλά που κινήθηκε μαζί μας, μας αγαπά τόσο πολύ και μας αρέσει να πάρουμε λίπος. και εύχομαι να είμαι σύντομος περίπου 4.6
Aug 31 2015
Αγάπη
Votes
40
  Εύχομαι η Megan Shunkwiler να ερωτευτεί μαζί μου. Μακάρι να μου μιλήσει πολύ και θα ήθελα να θέλει να είναι φίλη μου. Θα ήθελα επίσης να μου άρεσε.
Sep 01 2015
Αγάπη
Votes
32
  Εύχομαι η αδελφή μου η αδελφή Raquel να ξαναζωντανεύει, θα ήθελα να πάρω ένα τραμπολίνο στο κατώφλι μου και εύχομαι η αδερφή μου να γυρίσει τη ζωή της και να γυρίσει πίσω στο σπίτι και να επιστρέψει στο κολέγιο και να σταματήσει το κάπνισμα. : Εύχομαι να φτάσω σε ένα κολέγιο, θα ήθελα να γίνω διάσημος παίκτης μπάσκετ και εύχομαι ο τυχερός μου που δεν είναι τυχερός πια να ξαναγυρίσει στη ζωή για μια μόνο αγκαλιά
Sep 04 2015
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι η μαμά μου να συναντήσει τον πατέρα της σε 5 λεπτά και να της δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να είμαι καλός σε όλα τα αθλήματα. Η τελευταία επιθυμία είναι ότι κανένας στην οικογένειά μου δεν θα πεθάνει ποτέ ούτε θα αρρωστήσει ούτε θα αλλάξει ηλικίες.
Sep 05 2015
Αγάπη
Votes
44
  Θα ήθελα πολύ σύντομα να βρω την αληθινή αγάπη και να ρωτήσω τον επερχόμενο χορό. Θέλω να αισθάνομαι αγαπημένος και ήθελε κάποιος που στηρίζει και φροντίζει για μένα. Θα πρέπει να έχουν τα ίδια όνειρα και συμφέροντα όπως και εγώ και να είναι κατανόηση και αγάπη. Όποιος κι αν είναι, ελπίζω ότι θα τα βρούμε σύντομα.
Sep 07 2015
Αγάπη
Votes
74
  θα ήθελα να έχω ένα ταυτόσημο δίδυμο αδελφό που ονομάζεται Braxton Richard Ruma-Marion κατά τη γέννηση που θα εμφανίζεται στον καναπέ κάτω όταν όλοι πήγαν επάνω σήμερα
Sep 07 2015
Αγάπη
Votes
103
  Εύχομαι η Gabrielle να ξαναγύρισε αμέσως ξανά στην αγάπη μου και να μετανιώσει για το ζευγάρωμα φίλων επειδή ξέρει ότι με αγαπάει ακόμα και πάντα.
Sep 09 2015
Αγάπη
Votes
35
  Μακάρι να ήθελε η Γκίνα Μάγες από το Γυμνάσιο Γουόλ Χόλοουν Χιλς να είναι φίλη μου. Επίσης, ότι ποτέ δεν αποφασίζουμε να διαλύσουμε και ότι με αγαπάει για πάντα.
Sep 13 2015
Αγάπη
Votes
26
  Εύχομαι η πρώην φίλη μου, η Vanessa Murphy να ξαναγυρίσει μαζί μου και να ερωτευτεί ξανά μαζί μου και ακόμη περισσότερο από την πρώτη φορά!
Sep 15 2015
Αγάπη
Votes
39
  Εύχομαι ο Σέιτερ Πέτρο Ραούλ μέντες θα πέσει τρελά και παθιασμένα στην αγάπη με τη βροχή της Λάτσας Ορτέγκα. Θέλω να σκέφτεται ότι είναι η μόνη κοπέλα γι 'αυτόν και θα αγαπήσει ότι δεν είναι τέλεια και θέλω να την ρωτήσει σύντομα και θα κάνει οτιδήποτε γι' αυτήν.
Sep 16 2015
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι ο συντριπτικός μου Jordi να έχει μια τεράστια συντριβή σε μένα και θα με ζητήσει να πάω έξω μαζί του και δεν θα με αγαπάει κανένα άλλο σώμα και ότι δεν φοβάται να κρατήσει το χέρι μου, να με αγκαλιά κλπ. επιθυμούν χτυπήματα 8 ψήφους θα γίνουν πραγματικότητα
Sep 17 2015
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι ο Shawn Peter Raul Mendes θα πέσει τρελά και βαθιά ερωτευμένος με τη βροχή Layla Ortega. Θέλω να τον αγαπήσει ότι ο shae δεν είναι τέλειος, αλλά είναι πάντα τέλειος γι 'αυτόν. Θέλω σκαριά Πέτρος Ραούλ φροντίζει να πέσει τόσο ερωτευμένος με τη βροχή της Όρτας, ότι είναι σαν εθισμένος σε αυτήν και θα κάνει τίποτα για να είναι μαζί της.
Sep 18 2015
Αγάπη
Votes
171
  Εύχομαι η Alia B, η συμμαθητής μου στην αγγλική τάξη, να έχει μια πολύ μεγάλη φρίκη για μένα και θα ζητήσει να καθίσει μαζί μου κατά τη διάρκεια του γεύματος και αυτή θα με σκεφτεί όλη μέρα.
Sep 20 2015
Αγάπη
Votes
57
  Εύχομαι ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2015, μια παχιά, σανδάλι που φορούσε νότια κοπέλα που παίζει φλάουτο, θα ερωτευτεί μαζί μου το λεπτό που θα παρουσιαστεί στην τάξη της μπάντας μου.
Sep 21 2015
Αγάπη
Votes
62