Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9503
Sydney V.
Change Wish Language:
 Θέλω να είμαι αδύνατος και να έχω ένα άλογο να βγαίνω και να γνωρίζω τα πάντα για να ιππεύω ένα άλογο και ποτέ δεν θα πεθάνω Θα ζει στην αυλή μου και θα είναι πολύ σοφό και καλός και θα ανταποκρίνεσαι στα συναισθήματά μου. Επίσης, να έχετε ένα ροζ κολιέ διάθεσης Zebra που θα μπορούσε να δώσει οποιαδήποτε επιθυμία και ποτέ να μην τρέχει από τις επιθυμίες. Το κολιέ θα είναι σε ένα λευκό κουτί με μια γυάλινη κόκκινη καρδιά στη μέση. Θα βρεθεί στην κορυφή του Dresser μου αμέσως μετά από αυτή την επιθυμία χτυπά 2 ψήφοι. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει, αλλά δεν μπορεί να το κλέψει.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4373 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 04 2015  |  Ψήφοι : 30
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9503  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ένα μαγικό μαύρο σημειωματάριο να εμφανίζεται στο τρέχον σακίδιο μου για το σχολείο, οτιδήποτε γράφω πάνω σε αυτό το μαύρο σημειωματάριο, ανεξάρτητα από το πόσο αδύνατο θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. Το βιβλίο θα έχει αυτό που εννοώ. Θα μπορούσε επίσης να μου πει τις απαντήσεις σε κάθε ερώτηση που γράφω πάνω σε αυτό. Για να διαγράψω μια ευχή, το μόνο που έχω να κάνω είναι να το χαράξω με μολύβι. Ω παρακαλώ ψηφίσετε για αυτή την ευχή !! Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα ...... παρακαλώ μαγικές δυνάμεις που χορηγούν αυτή την επιθυμία .... ικετεύω u ... παρακαλώ παραχωρήστε το atleast αυτό το μήνα εάν u μπορεί. Παρακαλώ
Oct 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Επιθυμώ αμέσως μόλις πληκτρολογήσω αυτό θα έχω τις δυνάμεις ψύξης της Elsa, από το παγωμένο. Αν πάρω φοβισμένη ή θυμωμένος, όλα θα παγώσουν και θα υπάρξουν χιονοπτώσεις παντού. Μόνο η αγάπη μπορεί να ηρεμήσει με κάτω. Θα πρέπει να μάθω να κυριαρχήσω τη δύναμή μου, αν και. Ελπίζω επίσης ότι η επιθυμία του καθενός θα γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστώ!!!
Oct 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Εύχομαι ότι στις 25 Οκτωβρίου του 2015 θα έχω ελαφρύ ανοιχτό δέρμα και ίσια, όχι γυμνά ή κυματιστά, απλά ίσια μαλλιά. Τα μαλλιά μου θα είναι το φυσικό χρώμα της θα είναι απλά. Μετά από να μετακομίσω στο Brisbane ο καλύτερος φίλος μου Nykaela θα μείνει σε επαφή μαζί μου πάνω από το twitter και θα μιλήσουμε κάθε μέρα. Στις 30 Οκτωβρίου 2015 θα κόψω τον εαυτό μου μια κοπή μαλλιών Emo και θα αποδειχθεί τέλεια και κάθε φορά που πηγαίνω σε στυλ, θα είναι τέλεια. Όταν θα μετακομίσω στο Brisbane θα συναντήσω ένα αγόρι Emo που πηγαίνει στο σχολείο μου που ονομάζεται Ντάμον. Ο Damon θα είναι ένα χαριτωμένο αγόρι Emo που μοιάζει με τον Andy Biersack το 2006 και δεν θα ξεκινήσει να κοιτάζει διαφορετικά μέχρι το hes 21. Θα έχει άλλους 3 φίλους Emo που είναι αγόρια και θα σχηματίσουμε μια μπάντα που ονομάζεται Blood For Blood και θα γράψτε τη μουσική για τη μπάντα. Ο Damon θα με ρωτήσει μια μέρα το 2017 και θα πω ευτυχώς ναι. Θα περάσω πολύ χρόνο μαζί του και ποτέ δεν θα εξαπατήσουμε ή θα διαλύσουμε ο ένας τον άλλο. Θα είμαστε εκπληκτικά ευτυχείς και θα με κάνει να νιώθω σαν εγώ
Oct 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Αρχίζοντας από τον Οκτώβριο του 2015, όταν γράφω ποτέ μια επιθυμία σε ένα κομμάτι χαρτί, αν γράψω τις λέξεις «Έτσι είναι να είναι» στο κάτω μέρος της σελίδας η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα.
Oct 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι ότι στις 25 Οκτωβρίου του 2015 θα έχω ελαφρύ ανοιχτό δέρμα και ίσια, όχι γυμνά ή κυματιστά, απλά ίσια μαλλιά. Τα μαλλιά μου θα είναι το φυσικό χρώμα της θα είναι απλά.
Oct 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι η Layla βροχή Ortega θα γίνει διάσημη στις 4 Οκτωβρίου. Θα είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Θα είναι ένας διάσημος τραγουδιστής από την παραγωγή βίντεο YouTube, θα είναι μια ολονύκτια επιτυχία.
Oct 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
140
  Εύχομαι η δυνατότητα να επιστρέψω την καλοσύνη του φίλου μου. Θα ήθελα πολύ να βρω δουλειά, να κερδίσω ένα λαχείο ή κάτι για να μπορέσω να ξεπληρώσω τα χρήματα και να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για τον αληθινό φίλο σαν αυτόν.
Oct 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
163
  όταν ξυπνήσω το πρωί θα ήθελα να δω ένα μαγικό κρύσταλλο στο γραφείο μου μόλις αυτό πάρει 3 ψήφους. Και για 2 εβδομάδες κάθε φορά που λέω "επιθυμώ" αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μετά το αύριο
Oct 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  θα ήθελα να αύριο το πρωί θα υπάρχει ένα πανέμορφο μαύρο άλογο στο κατώφλι μου πίσω και έτοιμο να οδηγηθώ σε ένα μίνι σταθερό με όλα όσα χρειάζομαι γι 'αυτό
Oct 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  ευχόμαστε ότι όταν ξυπνήσω, ένα δαχτυλίδι εμφανίστηκε στο δάχτυλό μου και αν είπα μια επιθυμία στο κεφάλι μου και φίλησε το δαχτυλίδι η επιθυμία θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως και ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειες, το δαχτυλίδι woukd εξακολουθεί να παραχωρώ την επιθυμία μου και να ξέρω ακριβώς τι Μιλάω για
Oct 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να πάω στην Αμερική, να έχω την ευκαιρία να μάθω να ενεργώ και να γίνω ηθοποιός. Θα μπορούσα να πάω σε ακροάσεις για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Στην αρχή, παίρνω ένα κομμάτι στην τηλεοπτική εκπομπή. μένω εκεί για 5 σεζόν και στη μέση του, θα πήγαινα σε μια ακρόαση ταινιών όπου θα πάρω μια κλήση-back. Πηγαίνω και θα πάρω το ρόλο. Η ταινία έρχεται τέλεια και εκεί ξεκινά η καριέρα μου επίσημα. Αργότερα βγαίνει η συνέχεια της πρώτης ταινίας. Στη μέση της, έχω την ευκαιρία να συναντήσω την αγαπημένη μου ηθοποιό Dylan O'brien. Η ταινία έρχεται μεγάλη επίσης. πρόκειται να κάνω πολλές συνεντεύξεις, φωτογραφίες και φωτογραφίες με τους οπαδούς μου. να ταξιδεύουν και μερικές φορές να κάνουν διακοπές για να επισκεφτούν τους γονείς και τους φίλους μου στην Ευρώπη. Και όλα ξεκινούν με μια ανακάλυψη του καναλιού youtube μου: Karily xox, όπου ένα άτομο με βρίσκει και το λέει στον πράκτορά της. Και αυτό δεν είναι επειδή θέλω φήμη αλλά έχω περάσει πολύ στη ζωή μου και αν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα. Η ζωή μου θα είναι ισορροπημένη και διασκεδαστική για άλλη μια φορά.
Oct 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Μακάρι να αρχίσω τώρα η ζωή μου θα είναι γεμάτη ευτυχία και χαρά και να είναι ακριβώς ο τρόπος που θέλω να είναι με όλες τις λεπτομέρειες και ακριβώς τον τρόπο που το φαντάζομαι επίσης να είναι όπως θα κάνουμε.
Oct 01 2015
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Εύχομαι η Layla βροχή Ortega θα έχει απεριόριστες ευχές. Οτιδήποτε θέλει δεν έχει σημασία τι θα πει Θα ήθελα τότε να πω την επιθυμία της και αυτό θα συμβεί σχεδόν αμέσως.
Oct 01 2015
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Εύχομαι οι Cookes να εγκαταστήσουν ένα νεότερο, καλύτερο jukebox. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει όλους τους καλύτερους καλλιτέχνες και τραγούδια όλων των εποχών, καλύτερους ελέγχους αφής, καλύτερη αναζήτηση κλπ. Θα έκανε τις επισκέψεις μου στα Cookes πιο ευχάριστες.
Sep 30 2015
Άλλες Ευχές
Votes
26
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Οι φίλοι μου και ευχόμαστε να γίνουμε νεράιδες κλαμπ winx. Εγώ, η Tahja Alford θα είναι η νεράιδα της Σελήνης και θα έχω τα χρώματα μοβ και ανοιχτό μωβ. Alexis Palmer θα είναι η νεράιδα του ήλιου και τα χρώματα του ζεστού ροζ και ανοιχτό ροζ. Η Sydnie Palmer θα είναι η νεράιδα του καιρού και τα χρώματα του σκούρου ροζ και πράσινου ασβέστη. Το Ja'Niya Moultrie θα είναι η νεράιδα των αστεριών και θα έχει τα χρώματα του μπλε ναυτικού και του indigo. Θα παρακολουθήσουμε το Alfea σχολείο για νεράιδες καθώς και τα κανονικά μας σχολεία. Για να μεταμορφώσουμε λέμε "FOA" και γίνουμε και πάλι άνθρωποι λέμε "HOTW". Θα πάρουμε χαριτωμένα ρούχα μαζί με τα φτερά μας όταν μεταμορφώνουμε. Μπορούμε να ξεκλειδώσουμε νέους μετασχηματισμούς κάνοντας αυτό που απαιτείται. Μπορούμε να διαβάσουμε το μυαλό των ανθρώπων και του άλλου, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είμαστε. Ο Christopher Palmer θα γίνει γελοιογράφος όταν λέει το "FW" και για να γίνει άνθρωπος λέει "ΑΝΘΡΩΠΟΣ". Θα πάθουμε παρενέργειες όπως η πλάτη μας και οι πονοκέφαλοι. Ζητήστε αυτή την ευχή να γίνει πραγματικότητα απόψε στις 11:39 μ.μ.
Oct 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Ένα αστέρι moviestarplanet VIP για ένα χρόνο και είχα χαριτωμένα ρούχα και φορέματα και είχα ένα φίλο και είχα πολλά make up και ήμουν 25 χρονών και είχα την άδεια οδήγησης μου και ένα dodge ram κορμό
Oct 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να ζουν στην ουρά του κόσμου anime fairy και να γίνω ένα μέλος guild ουρά παραμύθι με μαγικό δράκο δράκων ενέργειας, έτσι ώστε να μπορώ να έχω πολλές διασκέδαση περιπέτειες σε έναν κόσμο όπου είμαι ελεύθερος
Oct 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Θα ήθελα να έχω ένα γατάκι. Το γατάκι θα είναι ένα αγόρι, και θα είναι ένα γκρίζο τσαμπιά με εκπληκτικά μπλε μάτια και μια λευκή καρδιά στο στήθος του. Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα τον βρω εγκαταλειμμένο σε κουτί. Θα είναι βρώμικο και καλυμμένο με ψύλλους. Θα με χαστούσε και θα με χαρεί να με δεις. Θα τον πάρω σπίτι. Θα ανακάμψει και θα γίνει ζωντανός. Θα τον κρατήσω και θα τον παρακολουθώ ανά πάσα στιγμή, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα μεγαλώσει για να γίνει μια ισχυρή και καλά συμπεριφερόμενη γάτα.
Oct 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι μια μέρα αυτή τη βδομάδα η νάνα και ο παπάς μου θα μου έδωσαν το περιοδικό που έχω επισημάνει σε αυτόν τον υπολογιστή και το όνομά μου θα είναι στην κάτω δεξιά γωνία του καλύμματος και κάθε επιθυμία που γράφω σε αυτό το περιοδικό θα γίνει πραγματικότητα αμέσως, δεν το ξέρει αυτό και αν κάποιος άλλος προσπάθησε να γράψει μια επιθυμία κάτω δεν θα λειτουργούσε γι 'αυτούς.
Oct 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Εύχομαι για την ίδια ζωή που έχω φανερώσει στο μυαλό μου το αδύναμο παρελθόν. Θέλω επίσης να παίξω το ρόλο της κόρης της Ursula στους Απογόνους του Disney Channel.
Oct 06 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Επιθυμώ ότι μέχρι αύριο το πρωί θα είμαι μια ισχυρή μαγισσών και θα βρω μια ιπτάμενη σκούπα στο τείχος του κρεβατιού μου, το ένα δίπλα στην πόρτα μου και ένα βιβλίο ορθογραφίας στο τραπέζι δίπλα του. Το βιβλίο ορθογραφίας θα έχει όλα τα ξόρκια για μένα να ρίξει. Θα βρω επίσης ένα μεγάλο κουτί διαφορετικών χρωματιστών κεριών. Θα ήθελα επίσης για τα ξόρκια και τις ευχές που έκανα, να τους αρνούμαι, για να μπορέσω να τα κάνω ξανά, αλλά καλύτερα και πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά. Θα ήθελα όλα αυτά να δοθούν τουλάχιστον πριν τελειώσει η εβδομάδα, παρακαλώ. Και, θα ήθελα επίσης το δικό μου μυστικό στρώμα να κάνει όλα τα ξόρκια και τα τελετουργικά.
Oct 06 2015
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι η Layla βροχή Ortega να γίνει διάσημη verry σύντομα. Θα κάνει ένα video από το τραγούδι της και θα γίνει μια επιτυχημένη νύχτα. Και θα είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Ευχαριστώ .
Oct 07 2015
Άλλες Ευχές
Votes
127
  Εύχομαι η Kyleigh να έρθει σε χρωματική φρουρά στις 8 Οκτωβρίου 2015 και να μου πει ότι θα συνεχίσει να κάνει έγχρωμη φρουρά για την υπόλοιπη εποχή της μπάντας.
Oct 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Θα ήθελα να έχω ένα δαχτυλίδι που θα έδινε οποιαδήποτε επιθυμία θέλω οπουδήποτε και όποτε θέλω. Ακόμη και η αγάπη επιθυμεί την υγεία επιθυμεί κάθε επιθυμία που φροντίζω για ό, τι και να είναι αυτό που μου αρέσει.
Oct 09 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Εύχομαι η νάνα και ο παπάς μου να μου δώσουν το περιοδικό έχω σελιδοδείκτη σε αυτόν τον υπολογιστή και το όνομά μου ήταν στην κάτω δεξιά γωνία και κάθε επιθυμία που έγραψα μέσα σε αυτό το περιοδικό θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως, αλλά δεν το γνώριζαν αυτό και εύχομαι ότι θα δώστε μου αυτό το περιοδικό πριν από αυτή την Τετάρτη 14η
Oct 10 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Εύχομαι ότι ο Thomas Davenport ή ο mr.tldavenport θα με άρεσαν να ξεκλειδώσω το προφίλ μου στο Facebook. Θέλω να με άρεσε σε σημείο όπου θα βρει προφίλ και να τον ξεμπλοκάρει.
Oct 10 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20
  θα ήθελα να έχω πραγματικό ισχυρό μαγικό ραβδί που δίνει πραγματική μαγεία Μπορώ να εμφανιστώ χαρακτήρες από τα χαρτιά και πολύ περισσότερο θέλω να εμφανιστεί από το χαρτί παρακαλώ
Oct 11 2015
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εγώ wis Layla βροχή Ortega θα γίνει διάσημη για το τραγούδι σύντομα. Θα γίνει ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο και ένας από τους πιο νεότερους.
Oct 11 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20