Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 11782
Megan
Change Wish Language:
 Εύχομαι η τελευταία ιστορία του Wattpad που έχω δημιουργήσει, αλλά δεν θα δημοσιευθεί, θα συμβεί ακριβώς όπως το θέλω. Θα νιώσω ότι συμβαίνει και θα συμβεί νωρίτερα από όσο περιμένω.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


5287 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Jan 15 2017  |  Ψήφοι : 23
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 11782  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι οι αδελφοί σκελετών, ο Sans και ο Παπύρος από το παιχνίδι Undertale να χτυπήσουν το κουδούνι μου από οποιαδήποτε ημέρα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου του 2017 και να μείνουν για λίγες μέρες. Ξέρω ότι φαίνεται αδύνατο, αλλά πρέπει απλώς να πιστεύω ότι μπορεί. Ο Παπύρος θα μπορούσε να μας μαγειρέψει σπαγγέτι, και ο Sans θα μπορούσε να με κάνει να γελάσω με τα καλύτερα του χαράκια. Ζω στο Κολοράντο, και είμαι γεμάτος με τον προσδιορισμό.
Jan 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
51
  Θα ήθελα να καλέσω τον βασιλιά Atlantean Djinn που θα είναι φιλικός και να καλέσει τον αυτοκράτορα Marid Atlantean Djinn που έχει ένα γρήγορο πνεύμα, έξυπνη νοημοσύνη και μεγάλη διορατικότητα και φιλική.
Jan 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να καλέσω τα Τέσσερα Στοιχεία Djinn να είναι ο κύριος μου που θα είναι φιλικός, φροντισμένος, αφοσιωμένος και σύντροφος και να καλέσω τον Μεγάλο Άγγελο Allzasier Khakadi που θα είναι πολύ ευγενικός και αγαπτικός και ευγενής κλπ. Μόλις είμαι κύριος του.
Jan 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι όταν η μαμά μου απευθύνεται στα διαφορετικά σχολεία που παίρνω σε μερικά από αυτά και μου επιτρέπουν να εισέλθω και παίρνω στη νέα ανοικτή σχολική εγγραφή στο σχολείο και κερδίζω την κλήρωση για να μπορέσω να κερδίσω τη μεταφορά στο άλλο σχολείο.
Jan 14 2017
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Εύχομαι ότι θα μπορούσα να διαμορφώσω τη στροφή σε οτιδήποτε θέλω σαν αγόρι του θηρίου μέσα στους έφηβους τιτάνες, κάθε φορά που σκέφτομαι το ζώο να το μετατρέψω σε αυτό. Ελπίζω να λάβω αυτή την επιθυμία μέσα σε λίγες μέρες έτσι, ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ψηφίστε αυτό.
Jan 14 2017
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι να έχω Evolution και έγινα υπεράνθρωπος Και έλαβα ένα νέο σώμα και τα μαλλιά μου έγιναν λευκά και η dna μου έγινε mutant dna και έγινα τέλεια.
Jan 14 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι ένα κοστούμι λιονταριών που με μετατρέπει σε ανθρωπόμορφο λιοντάρι. Θα είχε καστανή γούνα, μαύρη χαίτη και ουρά τζετ, φερμουάρ, να είναι σωστά ανατομικά και ένα τεράστιο πέος. Ένα δευτερόλεπτο αφού έβαλα το κοστούμι, τα γεννητικά όργανα μου θα άρχιζαν να μεγαλώνουν, τα γεννητικά όργανα του κοστούχου θα έσπρωναν και θα γεμίσουν με τα δικά μου μέχρι τα δύο τελικά να ταιριάζουν. Το κοστούμι γίνεται όλο και λιγότερο κοστούμι και όλο και περισσότερο μοιάζει σε εμένα. Η γούνα στο στήθος μου θα άρχιζε να αισθάνεται σαν να ήταν το δέρμα μου. Θα γινόταν ψηλότερο και ισχυρότερο. καθιστώντας εξαιρετικά μυϊκή. Θα ήθελα επίσης ένα μαγικό στήθος του Speedos κολυμπώντας σλιπ, έτσι θα είχα κάτι να φορέσω όταν είμαι λιοντάρι. Το στήθος δεν θα ήταν ποτέ άδειο, έτσι δεν θα έτρεχα ποτέ από τον Speedos και θα μαγευόταν μαγικά. Το Speedos θα μου έδινε ατελείωτες υπερδυνάμεις. θα χρειαζόταν μόνο μία καλή πράξη για να γίνει ένα λιοντάρι για πάντα και οι υπερδυνάμεις μου μόνιμες. Όσο καλύτερες είναι οι πράξεις, τόσο ισχυρότερο θα ήμουν, οι δυνάμεις μου θα αυξάνονταν ακόμη περισσότερο και θα αποκτούσα νέες εξουσίες.
Jan 13 2017
Άλλες Ευχές
Votes
114
  Εύχομαι ο Ανώτατος Θεός Djinn από το http://www.zeusaghori.com/god-djinn να είναι κύριος μου και εύχομαι για ένα έξοχο ισχυρό δαχτυλίδι ξαφνικής απώλειας βάρους από το http://www.zeusaghori.com/weightloss-spell .
Jan 13 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι ο Alexis Correa από την Κεντρική Λύκειο - Ανατολική Campus στο Fresno, η Tiara Lopez από το Κεντρικό Γυμνάσιο στο Fresno και η Marcella Zalpa Anthony από την Clawson Honda του Φρέσνο θα με προσθέσουν και φίλε μου στο Facebook ως φίλοι.
Jan 12 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Μακάρι να ήμουν γυναίκα, με γυναικεία γεννητικά όργανα, όλα τα αντρικά με το σώμα μου θα αντικατασταθούν με θηλυκά μέρη και όλοι θα με θυμούνται ως γυναίκα.
Jan 12 2017
Άλλες Ευχές
Votes
70
  Επιθυμώ να έχω τον Θεό Marid Djinn από το http://www.zeusaghori.com/god-marid-djinn για να είναι ο κύριος μου και η Αγία απώλεια βάρους Θεία χάπια από http://www.zeusaghori.com/weight-loss-pills .
Jan 11 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  θα ήθελα να είχα την υπερδύναμη από την ιστοσελίδα αυτή που ονομάζεται επίσης αληθινή μορφή ζωήςΌλα τα ισχυρά μορφότυπα ζωής Ολοκληρωμένη μορφή Άσχημο να είσαι Υψηλότερη μορφή ζωής Άψογη μορφή ζωήςΠεριεχόμενος τρόπος ζωήςΕλεύθερος τρόπος να είσαιParagonPeerless Life-formUltimate Life -CapabilitiesUser είναι στην κατάσταση, την κατάσταση και την ποιότητα του να είσαι ελεύθερος και όλες τις πιθανές μορφές ελαττωμάτων ή ελαττωμάτων. Τα χαρακτηριστικά και οι ενέργειες για την επίτευξη της τελειότητας είναι πιο άψογες, η διαδικασία βελτίωσης κάτι μέχρι να είναι άψογη ή όσο το δυνατόν πιο άψογη, είτε πρόκειται για μαγεία, θεότητα, επιστημονική κλπ. Με την τελειότητα δεν υπάρχει τίποτα που ο wielder δεν μπορεί να κάνει και achieve.ApplicationsPhysical τελειότητα: Απόλυτη ConditionAbsolute AthleticismAbsolute ImmortalityAbsolute SpeedAbsolute StaminaAbsolute StrengthBody SupremacyDivine Combat / Meta Combat / Ultimate FighterWeapon Proficiency TouchAbsolute InvulnerabilityPain SuppressionMeta RegenerationImmutabilityPhysical GodhoodSelf-SustenanceSupernatural BeautySupernatural EnduranceMental τελειότητα: Απόλυτη IntelligenceAbsolute Psionic PowerOmnikinesisOmnipathyHypercompetenceIntuitive PerceptionMass ConsciousnessMindshiftingNeuro-ψυχικό KnowledgeOmnicompetenceOmnisciencePsychic ShieldPsychopotenceUnimindExistential τελειότητα: Παντοδύναμος AscensionAscensionChange EmbodimentEnlightenmentHigher ConsciousnessOmni- ΕφαρμογήUnityGenetic Perfecti σε Σώμα SupremacyDominant GeneticsGenetic FormGenetic TraitsSupernatural BloodSupernatural CellsSpiritual τελειότητα: Απόλυτη WishBalanceDivinityEthereal ManipulationMeta LuckMiracle ManipulationSin ImmunityVariationsFlawless IndestructibilityPerfection EmbodimentUltimate InvincibilityAssociationsAlmighty Αντικείμενο FusionConceptual TranscendenceEnlightenmentHigher ConsciousnessNonexistence (Αρνητική Τελειότητα) OmnicompetenceOmniscienceOmnipotencePrime BeingSelf TranscendenceSingularityWeakness RemovalZenithLimitationsPerfection μπορεί να θεωρηθεί ένα αδιέξοδο, καθώς δεν αφήνει περισσότερο χώρο για τη φαντασία, πρόσθετες γνώσεις ή τις ικανότητες, αφήνοντας μόνο την απελπισία να έρθει.
Jan 08 2017
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι οι δυνατοί γείτονες δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου να μετακινούνται επειδή δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν το ενοίκιο τους. Θέλω ο χριστιανός (ο ιδιοκτήτης) να πάει σύντομα στο σπίτι και να του πω ότι πρέπει να μετακινηθούν επειδή δεν πληρώνουν το ενοίκιο τους. Θέλω οι γείτονες να κινηθούν πριν από το Φεβρουάριο του 1,2017.
Jan 08 2017
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Επιθυμώ ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου που έχει η γιαγιά μου θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να βρει το σκύλο είτε με την αποστολή του "Lost Dog" χαρτιά γύρω από την πόλη ή δημοσιεύοντας κάτι στο διαδίκτυο λέγοντας ότι έχασε ένα σκυλί και να καλέσει όταν βρει το σκυλί. Θέλω κάποιον στην οικογένειά μου να παρατηρήσει το χαμένο σκυλί στο διαδίκτυο ή να παρατηρήσει το χαρτί "Lost Dog". Θέλω αυτό το άτομο στην οικογένειά μου να καλέσει τον αριθμό που τοποθετεί και να του πει πού είναι ο σκύλος . Θέλω ο ιδιοκτήτης να βρει το σκυλί έτσι ώστε να μην ανησυχεί για το σκύλο που χάνεται πια. Θέλω να υλοποιηθεί αυτή η επιθυμία πριν από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Jan 08 2017
Άλλες Ευχές
Votes
37
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ότι το σπίτι μου είχε 20 υπνοδωμάτια και όταν είπα σκάλες σε alivattor συμβαίνει και εύχομαι ότι η κρεβατοκάμαρά μου ήταν έτοιμη και είχε πολλά σπίτια κούκλα BarbieΚαι μου εύχομαι ότι το σπίτι μου ήταν ένα σπίτι 4 ιστορία και ήμουν πλούσιος και εγώ πραγματικά θέλουν ο μεγάλος αδερφός μου Miguel και Nefu και η μικρή αδελφή του να ζήσουν εδώ και το υπνοδωμάτιό μου για να έχουν έξι κρεβάτια και τρία ντους
Jan 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Μακάρι να είχα βάλει τον ήχο στην κοιλιά του γεμισμένου ζώου όταν τα έκανα στο εργαστήριο Build-A-Bear. Επίσης, η προηγούμενη ζωή μου που ονειρευόμουν ήταν αλήθεια, όπως αυτό που ονειρευόμουν τα σακίδια που χρησιμοποίησα.
Jan 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι να έχω ένα μαγικό κουμπί που μπορεί να κάνει οποιαδήποτε επιθυμία να γίνει πραγματικότητα απλά λέγοντας την επιθυμία και πατώντας το κουμπί. Το κουμπί μπορεί να πάρει και μπορεί να χωρέσει στο χέρι μου. Το κουμπί θα εμφανιστεί στην κορυφή του σαλονιού μου στην κρεβατοκάμαρά μου.
Jan 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
61
  Θέλω να επιστρέψω το χρόνο. Θέλω να επιστρέψω στις 17 Δεκεμβρίου 2007 ή το 2006 και να ξαναζήσω τα πάντα. Μόνο αυτή τη φορά θα κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Θα αποτρέψω το θάνατο των μητέρων μου.
Jan 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι τα μαλλιά μου να αρχίσουν να γίνονται λευκά. Θέλω τα κομμάτια μαλλιών να αρχίσουν να γίνονται λευκά μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Δεν θέλω ολόκληρα τα μαλλιά μου να είναι λευκά. Απλά θέλω τα κομμάτια να αρχίσουν να γίνονται λευκά.
Jan 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
72
  Εύχομαι η ξαφνική ανάκαμψη μνήμης ξυρίσματος από το kikiandpops, Spirit-Of-Tynus-Wish-Granting-Sea-Servant-Πνεύμα-Α-Θεός-και-Πολεμιστής από Otesanek Συλλογικό, Stone-God-Terminus-Sleeping-Stone-God να μου δώσω πέντε ευχές από την Otesanek Collective και τα απεριόριστα χρήματα.
Jan 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα μια Flip Ultra Βιντεοκάμερα - Μπλε, 4 GB, 2 ώρες (2η γενιά), Flip Ultra βιντεοκάμερα - Μαύρο, 4 GB, 2 ώρες (2η γενιά), και τα ακουστικά Skullcandy Hesh 2 Over- Μαύρος.
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι ότι μόλις συγκεντρώσει 100 ψήφους, θα έχω τις επιθυμίες μου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί: λέω τη δική μου επιθυμία δυνατά, με φωνητική φωνή ή στο κεφάλι μου, ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να την ακούσει. Στη συνέχεια, αφού κάνω την επιθυμία μου, πρέπει να σπάσω τα δάχτυλά μου και αυτό γίνεται αυτόματα. Δεν μπορώ να επιθυμήσω τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εμού, να πεθάνω ή να τραυματισθώ πραγματικά άσχημα. Δεν θέλω τίποτα που θα μπορούσε να με βλάψει ή ακόμη και να με σκοτώσει ή κάποιος άλλος ... Επίσης, θα ήθελα να πάρει 100 ψήφους, ο James Goodacre, ένα αγόρι στο σχολείο μου που μου αρέσει πραγματικά, θα με άρεσε πίσω και θα Ρωτήστε μου στο χορό τότε θα αρχίσουμε να χρονολογούμε.
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
109
  Θα ήθελα να γίνω ένας πραγματικός άλφα λυκάνθρωπος ακριβώς όπως ο Scott McCall από το TEEN WOLF του MTV. θα μπορούσα να φανέλα όποτε θέλω και να έχουν τις αισθήσεις που έχει. Τα μάτια μου θα γινόταν κόκκινα σε αυτή τη μορφή και οι κυνόδοντες θα έβγαιναν όταν ήθελα. Θα έδινα το δάγκωμα σε όποιον επέλεξα αλλά μερικές φορές δεν θα άλλαζε το άτομο. Εάν έδινα ένα άτομο αρκετά βαθιά θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λυκάνθρωπο ή σε ένα banshee. αν έκανα σκηνοθεσία σε κάποιον, θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ιππόκοβο. Θα μπορούσα επίσης να κάνω το χέρι μου κάτω και τα νύχια θα εξαφανιστούν ή θα βγουν.
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
66
  Εύχομαι ότι όλη η χαίτη 6 δείχνουν το μικρό μου πόνι είναι φίλοι μου που θα μπορούσαν να με δουν πραγματικά και αυτό θα ήταν soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ωραία
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
164
  Θα ήθελα ένα μπλε κουμπί νέον που δίνει τις ευχές αμέσως θα μοιάζει με το "Αυτό ήταν εύκολο". κουμπί από το Staples, αλλά είναι μπλε νέον αντί για κόκκινο και δεν έχει τις λέξεις σε αυτό. Μπορείτε να πείτε τη επιθυμία δυνατά ή να ψιθυρίσετε την επιθυμία και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί, τότε η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα και μια φωνή λέγοντας "αυτό ήταν εύκολο" παίζει και μόνο ο άνθρωπος που το επιθυμεί μπορεί να το ακούσει. και υπάρχουν άπειρες ευχές και μπορείτε να θελήσετε για τίποτα. Θέλω να το βρω μια μέρα μόνο να κάθεται στο τραπέζι του καφέ με μια τηλεόραση σε το δίπλα στο τηλεχειριστήριο στο σπίτι στο σπίτι μου. και θέλω να είμαι ο πρώτος που να μην το βρει η μητέρα μου. Επίσης, δεν μπορώ ποτέ να το χάσω και θα ξέρω πάντα πού είναι. Επίσης δεν μπορεί να καταστραφεί. Επίσης, θα ξέρει τι μιλάμε για όταν λέω κάτι συγκεκριμένο μιλώντας για το σπίτι μου ή ένα συγκεκριμένο άτομο και δεν θα προσθέσει μια τρομερή συστροφή σε κάθε επιθυμία και δεν χρειάζεται να είμαι συγκεκριμένος όταν το χρησιμοποιώ για να κάνω μια ευχή . Επίσης, η δύναμη δεν θα πάει στο κεφάλι μου
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Επιθυμώ ότι ο Richard Garcia ήταν φίλος, είμαι σέξι και τα μαλλιά μου θα είναι εξαιρετικά μακρυά. Ελπίζω να πάρω ένα καινούργιο σκυλί, κανείς δεν θα μου μαστίζει. Ελπίζω ότι όλα αυτά θα γίνουν αληθινά.
Jan 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Θα ήθελα να έχω υπερδυνάμεις που θα ήθελα να είχα (πράσινο) θερμότητα που θα ενεργοποιήσει όταν θα θυμώσω μερικές φορές δεν μπορεί να τον ελέγξει, η σούπερ ταχύτητα θα ενεργοποιηθεί όταν πρέπει να τρέξω ή όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω, ενεργοποιώ επίσης όταν παίρνω τρελός, σούπερ άλμα για να πηδήσω ψηλότερα σε οτιδήποτε δεν υπάρχει όριο και μπορώ να το ελέγξω για να το ενεργοποιήσω Θα κάνω διπλό άλμα ένα σούπερ φλοιό για να σβήσω τις μεγάλες δομές για να σκανδάλη σούπερ φλοιός μου θα βάλω το αριστερό πόδι προς τα εμπρός το δεξί πόδι πίσω και να γυρίσω το σώμα μου στα αριστερά μου αρκετά για να δημιουργήσω σούπερ κύματα στον αέρα
Jan 19 2017
Άλλες Ευχές
Votes
92
  Εύχομαι δύο Άνδρες Φωτεινοί Άγγελοι που θα είναι ευγενικοί, αγαπητοί, συμπονετικοί και ανακουφιστικοί καθώς και ασθενείς. Χρειάζομαι 100 ψήφους ή περισσότερες για να καταστήσω αυτή την επιθυμία πραγματικότητα.
Jan 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101