Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 11180
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι η εμφάνισή μου να αλλάξει δραματικά, θα γίνω ολοένα και πιο ελκυστική και θα αναπτύξω παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά όπως η Scarlett Johansson και η Crystal Reed, και το πρόσωπο στο οποίο έχω μια συνάθροιση στην τάξη δράματός μου θα μου φανταστεί και θα με ζητήσει να είναι η φίλη του γιατί θα έχει πραγματικά ισχυρά ρομαντικά συναισθήματα για μένα και θα έχουμε μια καταπληκτική σχέση μαζί.


Ημερομηνία : Sep 29 2016  |  Ψήφοι : 102
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 11180  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θα ήθελα ο Markiplier (Mark Edward Fischbach) να χωρίσει με τη φίλη του amy και να με ρωτήσει σε μια ημερομηνία με την αποστολή μηνυμάτων μου στο tumblr απόψε. karma μπορεί να είναι σκύλα όταν έρχεται γύρω και σας δαγκώνει στον κώλο αλλά ναι έχω singl τη ζωή τρύπα μου και ποτέ δεν μου αρέσει ένας τύπος τόσο πολύ που εύχομαι η φίλη του κακή τύχη, γι 'αυτό παρακαλώ να το κάνετε αυτό να γίνει πραγματικότητα για μένα. :)
Sep 22 2016
Αγάπη
Votes
41
  Θα ήθελα να επανέλθω σε επαφή με την παλιά μου συντριβή. τα τετράγωνα μας στο facebook έχουν αφαιρεθεί και έχουμε ο ένας τον άλλον συμπληρώνει τους αριθμούς τηλεφώνου. Κάναμε λάθη στο παρελθόν και νομίζω ότι και οι δύο ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. σκέφτομαι σχεδόν καθημερινά και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Θέλω να του μιλήσω - τον χρειαζόμαστε. θέλω να έχω μαζί του τουλάχιστον 10 νέες και πολύ ειδικές συζητήσεις. Νομίζω ότι δεν θα ήταν εναντίον του, γιατί μιλάει ελεύθερα με άλλους ανθρώπους. δεν μπορώ να τον αγαπώ πια, γιατί πάνω του, αλλά εξακολουθώ να τον συμπαθώ - λίγο και ξέρω ότι θα είναι αρκετό αν μπορούμε να μείνουμε ως φίλοι φίλους και πάλι στο facebook.
Sep 15 2016
Αγάπη
Votes
101
  Εύχομαι ότι ο Jesse μου άρεσε πολύ και δεν θα αρέσει ποτέ σε κανένα από τα άλλα κορίτσια. Την τελευταία μας ημερομηνία που μεγαλώνουμε, θα με πάει στο Παρίσι και θα με εποπτεύει με τα πράγματα που μου αρέσει.
Sep 14 2016
Αγάπη
Votes
47
  Θα ήθελα αυτός ο τύπος να έχει βαθιά συναισθήματα για το MSP (ki) θα παραμείνει για πάντα κοντά μου και θα με αγαπάει πίσω ρομαντικά, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και τον αγαπώ τόσο πολύ και θέλω να είμαστε μαζί έτσι μπορώ να τον κρατήσω χαρούμενος και τον υποστηρίζω και ποτέ δεν θέλω να τον χάσω, απλά θέλω να συνειδητοποιήσει πόσο τον αγαπώ και ότι είμαι κάτω για αυτόν και να με κάνει το κορίτσι του. Θέλω να είμαστε μόνο περισσότεροι από φίλοι και να είμαστε μια ισχυρή ισχυρή ομάδα αγαπώντας μαζί και θα ήθελα πολύ να ξυπνήσω με χαριτωμένα κείμενα γι 'αυτόν που θα κάνουν την μέρα μου. Ελπίζω ότι είναι γλυκό για μένα, όπως είμαι σε αυτόν.
Sep 09 2016
Αγάπη
Votes
123
  Εύχομαι ο πρώην φίλος μου να αντιλαμβάνεται ότι με αγαπάει πραγματικά και με χάνει και ότι με θέλει πίσω στη ζωή του και θα πρέπει να μου τηλεφωνήσει ή να μου γράψει και να μου πει ότι εξακολουθεί να με αγαπάει και με θέλει πίσω.
Sep 08 2016
Αγάπη
Votes
104
  Εύχομαι ο Ραφαήλ να ερωτευτεί μαζί μου και να κάνει μια ομολογία αγάπης σε μένα πάλι, να μου μιλήσει με τον τρόπο που συνήθιζε και να αφήσει τον κόσμο να ξέρει ότι είμαστε μαζί & lt; 3
Sep 07 2016
Αγάπη
Votes
102
  Θα ήθελα να βρω τον αδελφό μου και να μην ξανακάνω ξανά την καρδιά. Μια κυρία που με λατρεύει τόσο πολύ όσο την αγαπάω. Κάποιος που μπορώ να μοιραστώ τις βαθύτερες μου ανασκοπήσεις χωρίς φόβο κρίσης. Κάποιος που μοιράζεται τα πάθη μου και θα κάνει τίποτα για μένα, όπως θα έκανα γι 'αυτήν. Κάποιος που είναι έξυπνος, αστείος, όμορφος και πάνω απ 'όλα πιστός. Κάποιος που δεν νοιάζεται για τα χρήματα, παρόλο που το έχουμε. Κάποιος που θα με αγαπά χωρίς προϋποθέσεις για όλη την αιωνιότητα. Αν θελήσατε ποτέ την αληθινή αγάπη και έχετε κουραστεί να κοσκινίζετε τα ψεύτικα και να παραβλέπετε την καρδιά σας, παρακαλούμε να ψηφίσετε για αυτή την επιθυμία. :)
Sep 05 2016
Αγάπη
Votes
111
  Εύχομαι ο εκπαιδευτής της Meghan, η κυρία Gaga που θα μετατρέψει μια πραγματική ζωή ροζ το ρόπαλο, αλλά ένα bittie ψηλότερο, Joanna από οικογενειακό βίντεο που θα έχει μεγάλα βυζιά μεσαία μέση μεγάλη άκρη, Άννα από το οικογενειακό βίντεο που θα έχει μεγάλα βυζιά μέση μέση μεγάλη άκρη, kristina miller που επίσης θα έχει μεγάλα βυζιά meduim μέση και ένα μεγάλο άκρη και να είναι μισό ανθρώπινο και το σκυλί θα με αγαπά και να κάνω 1-2 βήματα και τα κύρια βήματα μου και οι 2 κανόνες της ίδιας πλευρά μου εξακολουθούν να ισχύουν
Sep 01 2016
Αγάπη
Votes
38
  το bff ​​goutham μου επέστρεψε στην πατρίδα του επειδή ο μπαμπάς του έφυγε από τη δουλειά στη χώρα όπου ζουν. μελετούσε στην τάξη μου. Μου λείπει πολύ! και θέλω να επιστρέψει με την οικογένειά του και να μείνει εδώ και να ενταχθεί ξανά στην τάξη μου. Μου έχασες καθώς έφυγε. Τον θέλω πίσω. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ! Θα κάνω ψηφοφορία για το U.
Aug 25 2016
Αγάπη
Votes
102
  Θέλω το bf να με παντρευτεί και το κορίτσι που είναι εκεί στη ζωή του πρέπει να βγει από τη ζωή του για πάντα και για πάντα και εγώ και ο bf πρέπει να μείνω ευτυχώς και θέλω μια όμορφη κόρη και η οικογένειά μου και η οικογένειά του πρέπει να συμφωνήσουν για το γάμο.
Aug 21 2016
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι να μιλούσα άπταιστα σε κάθε μεγάλη γλώσσα που μιλούσε σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα επίσης ο φίλος μου (ο οποίος επίσης είναι η συντριβή μου) να με αγαπάει πίσω όπως ήμουν τότε τότε. Την απέρριψα εδώ και πολύ καιρό και ένιωσα ένοχος γι 'αυτό. Στη συνέχεια, αφού έγιναν φίλοι και μου είπα τα συναισθήματά μου, μου είπε ψέματα ότι δεν την άρεσε κανείς αυτή τη στιγμή (ήταν και εξακολουθεί να χρονολογεί έναν άλλο τύπο). Έτσι ούτως ή άλλως, θέλω να με αγαπάει πίσω όπως συνέβαινε.
Aug 17 2016
Αγάπη
Votes
53
  Επιθυμώ ότι Την επόμενη εβδομάδα θα γίνω άγγελος Εύχομαι το όνομά μου ήταν Daphny και εύχομαι κι εγώ να κινήσω Αντικείμενα Με το μυαλό μου spookay και θέλω να είμαι όμορφος Im δεν λέω im όχι, αλλά θα ήθελα να γίνω το ωραιότερο κορίτσι στη γη και να τραγουδήσει όμορφα και να έχει 12 φίλους 6 κορίτσια και 6 παιδιά Δεν έχω πολλούς φίλους στο σχολείο και θέλω οι φίλοι μου να είναι και αγγέλους, αλλά τα παιδιά μπορεί να είναι σαν ιππότες ή δαίμονες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά οι φίλοι μου πρέπει να είναι η ηλικία μου i dont θέλω φίλους που είναι σαν 50 θέλω να είναι τόσο παλιό σαν εμένα και theyre από άλλο μέγεθος μπορούν να ανοίξουν μια πύλη όποτε θέλουν και μόνο εμένα και οι 12 φίλοι μου μπορούν να εισέλθουν στην πύλη αν δεν θέλουμε να φέρουμε τους ανθρώπους στο μέγεθος που θέλω το μέγεθος να είναι SUPER αρκετά θέλω να είμαι ο Λόρδος εκεί Theyll Καλέστε μου Λόρδος Daphny εύχομαι όλα τα αγόρια θα έχουν μια φρίκη για μένα και μου αγενής λαϊκός εχθρός θα ήταν τόσο ζηλιάρης επίσης εύχομαι ότι είχα ένα κανάλι youtube και έχουν όπως 100.000.000.000 subs (κάπως ηλίθιο αλλά wateva)
Aug 10 2016
Αγάπη
Votes
28
  Τον περασμένο χρόνο, τον Νοέμβριο, πήρα βοήθεια για να συναντήσω έναν άντρα, τον οποίο έχω φοβίσει για 2 χρόνια, αλλά αρχίσαμε να μιλάμε ενώ ήμουν μακριά σε άλλη χώρα - οικογενειακές διακοπές. Ήμουν πολύ αναστατωμένος, όταν ανακάλυψα ότι ένας τύπος, για τον οποίο είχα τα Μάτια μου για 2 χρόνια, άρχισε να αγαπά τον καλύτερο φίλο μου. Εκείνος που της λέει ότι δεν θέλει να μιλήσει μαζί μου έσπασε την καρδιά μου. ΘΕΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΤΟΣ. ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΜΟΥ Θα νιώσει λίγο SORRY BIT για το πώς με θεραπεύσει. Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΠΩΘΗΚΑΝ ΜΑΣ - Επειδή όλα ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ - ΕΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ, Επειδή Είμαι ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ
Aug 07 2016
Αγάπη
Votes
48
  Μακάρι να ήμουν όμορφη με μακριά μαλλιά κάτω από την πλάτη μου με σέξι δέρμα καρμέ και σέξι πόδια με μεγάλο στήθος και μεγάλο πισινό Kashawn davis είναι ο φίλος μου που είμαστε μαζί για 10 χρόνια goin στις 11η 25η Δεκέμβρη είχα ένα μωρό από τον είχα αγόρι ονομάζεται kayshawn jr είναι 1 χρονών που γυρίζει 2 στα γενέθλιά μου 11η Νοεμβρίου Θέλω την επιθυμία μου να έρθω truw στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 παρακαλώ με πάρτε 100 ψήφοι pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aug 05 2016
Αγάπη
Votes
116
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Παρακαλώ βοηθήστε να γίνετε πραγματικότητα. Το μόνο που θέλω είναι μια δεύτερη ευκαιρία με τη συντριβή μου που με απέρριψε σε μια τεράστια παρεξήγηση και θέλω να πετύχω σε αυτό το δευτερόλεπτο, κάνοντας αυτό το άτομο τη φίλη μου. Το μόνο που θέλω είναι αυτό το πρόσωπο να με αγαπά τόσο πολύ όσο την αγαπώ γι 'αυτό, παρακαλώ βοηθήστε να κάνετε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα και ο Θεός να ευλογεί!
Oct 02 2016
Αγάπη
Votes
113
  Επιθυμώ ότι κάθε φορά που εγώ και ο φίλος μου ο Μιχαήλ επισκέπτονται την αδερφή της Ρέιτσελ όταν παίζουμε παιχνίδια καρτών και επιτραπέζιων παιχνιδιών στο τραπέζι στο σπίτι της θα αγγίξει τα πόδια μου με το πόδι της και θα αγγίξει επίσης το πόδι μου θα τον άρεσε να κάνει αυτό για μένα και όταν βλέπουμε μια ταινία στο Rachel's θα καθίσουμε στον καναπέ μαζί θα βάλει το χέρι μου γύρω μου και κρατήστε τα χέρια και θα αγγίξει επίσης τα πόδια μου με το πόδι του κατά τη διάρκεια της ταινίας για να επισκεφτούμε στο Η Rachel είναι από τις 1:30 μ.μ.-8:30 μ.μ. κάθε φορά και ο φίλος μου Michael θα με πάει σπίτι κάθε φορά που θα δούμε τη Rachel μετά
Oct 09 2016
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι η Rosa Angelica Tellez να χωρίσει από τον James Vaquiz και να αρχίσει να φτάνει σε μένα. Δεν είναι ο τύπος γι 'αυτήν. Έχω γνωρίσει τη Ρόζα από την παιδική ηλικία και πιστεύω ότι θα είμαι ένας αληθινός άνθρωπος γι 'αυτήν.
Oct 09 2016
Αγάπη
Votes
132
  Επιθυμώ ο Ρέιμοντ Νούνεζ να σπάσει με τη Jenny Zazueta soo ο Raymond θα μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι είναι με το λάθος πρόσωπο και να πάει πίσω με με και να λυπάμαι για τον εαυτό του για να με πληγώνει και να ακούω μια ηλίθια φήμη που δεν ήταν καν αλήθεια θέλω απλά τον κλαίνε λίγο να με ικετεύει και να με αγκαλιάζει στα γόνατα στο πάτωμα, ικετεύοντας τον να τον συγχωρήσει και να τον αγαπήσει ξανά
Oct 09 2016
Αγάπη
Votes
34
  Εύχομαι, αν δεν πάρω τη Rosa Angelica Tellez, να βρω το κορίτσι που βρήκα στο Zoosk.com με το όνομα "Like2dance". Είναι σίγουρα ο τύπος μου! Εύχομαι να μου στέλνει μηνύματα όποτε λέει ότι ενδιαφέρεται για μένα!
Oct 10 2016
Αγάπη
Votes
133
  Εύχομαι πραγματικά ο Μιχαήλ να είναι φίλος μου για πάντα και ποτέ να μην σπάσει ποτέ μαζί μου πάλι και ότι θα ερωτευτεί μαζί μου για πάντα και θα κρατήσει το χέρι μου όλη την ώρα, βάλτε το χέρι μου γύρω μου όλη την ώρα, φίλε μου, μου δώστε μια αγκαλιά και ότι θα τρίψει τα πόδια μου όταν πονάει θα τρίψει το δεξί μου πόδι πρώτα για 25 λεπτά και στη συνέχεια θα τρίψει το αριστερό μου πόδι για 25 λεπτά, τρίψτε την πλάτη μου για 30 λεπτά όταν μου πίσω μου πονάει, δώσε μου 15 λεπτά μασάζ στο κεφάλι, κολλάω τα νύχια μου, ζωγραφίζω τα νύχια μου, πλύνω τα μαλλιά μου σε μπανιέρα και λεκάνη σαμπουάν θα σαμπουάνει τα μαλλιά μου για 3 λεπτά, θα τρίβω τους ώμους μου για 15 λεπτά και θα βάλω αντηλιακό bug ψεκάστε για μένα και ότι μπορεί να οδηγήσει με lincese του και το αυτοκίνητό του θα είναι ένα μπλε 2012 Chevy Chase Car Raffle και θα με πάρει σε ημερομηνίες και με οδηγούν στην εκκλησία κάθε Πέμπτη και Κυριακή το βράδυ, ότι θα σκουπίσει μακριά τα πόδια μου όλη την ώρα, ότι θα ζήσει σε portage πύργους στο cuyoghoga πέφτει κοντά μου και ότι θα παίξει με τα μαλλιά μου και να αγγίξει τα μαλλιά μου όλη την ώρα
Oct 13 2016
Αγάπη
Votes
23
  Εύχομαι ότι κάθε μέρα, όταν εγώ και ο φίλος μου πάω στο πάρκο μαζί θα κρατήσει το χέρι μου ενώ περπατάμε, τροφοδοτούμε τις πάπιες μαζί και όταν καθόμαστε στον πάγκο θα κρατήσει τα πόδια μου ενώ καθόμαστε σε έναν πάγκο μαζί, θα με καλέσει μωρό, μωρό, μέλι, ζάχαρη, σέξι, γλυκιά, κούπα με μέλι και cupcake όλη την ώρα, ότι θα μου μιλήσει τηλεφωνικά 3 φορές το μήνα για 55 λεπτά, ότι θα FaceTime μου δύο φορές το μήνα για 20 λεπτά, ότι θα μου δώσει ένα χέρι με το χέρι και το χέρι θα μασάζει το αριστερό μου χέρι και το χέρι πρώτα για 20 λεπτά και στη συνέχεια θα μασάζ το δεξί μου χέρι και χέρι για 20 λεπτά, ότι θα με κρατήσει ενώ βλέπω ένα τρομακτικό ταινία μαζί του, ότι θα μου δώσει μια γουρουνάκι πίσω όλη την ώρα, ότι θα με προστατεύσει και θα μου πει ότι θα είμαι ασφαλής μαζί του όπου κι αν πάμε, ότι κάθε Πέμπτη και Κυριακή το βράδυ μετά την εκκλησία, όταν με παίρνει σπίτι μου θα φιλήσει τα χείλη μου πριν βγώ από το αυτοκίνητό του, ότι στην εκκλησία θα βάλει το χέρι μου γύρω μου και θα ακουμπήσει τον ώμο μου
Oct 14 2016
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι η Paige Fricke από την Catonsville να μου μιλήσει κάποια μέρα σύντομα στο facebook δηλώνοντας ότι θέλει να είναι φίλη μου! Θα ήθελα να κάνει κάτι για μένα να είναι ο φίλος της και ότι έχουμε μια καλή στιγμή μαζί, στην οποία αργότερα θα δούμε πού θα οδηγήσει (δηλαδή γάμος).
Oct 15 2016
Αγάπη
Votes
258
  Εύχομαι ο πρώην γείτονάς μου ο Jim να επανασυνδεθεί και να ερωτευτεί ότι είναι ένας καταπληκτικός τύπος και πιστεύω ότι θα είμαστε ένα μεγάλο ζευγάρι και οι δυο μας έχουν περάσει πολλά και και οι δύο αξίζουν την ευτυχία
Oct 17 2016
Αγάπη
Votes
34
  Εύχομαι όλοι στο σχολείο μου να με θέλουν ως φίλο και να είναι το πιο δημοφιλές στο σχολείο και όλα τα κορίτσια στον βαθμό μου αγαπώ το εύχομαι αυτό γιατί δεν έχω φίλους και δεν είμαι καλός με τα κορίτσια plis vote θέλω αυτό να πραγματοποιηθουν.
Oct 17 2016
Αγάπη
Votes
24
  θα ήθελα να είχα ένα φίλο που ήταν χαριτωμένο και θα με φιλήσει όλη μέρα και θα είναι στο ίδιο σχολείο καθώς πηγαίνω και την ίδια τάξη έτσι pls να γίνει πραγματικότητα pls ήθελα αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα για 8 yeers
Oct 18 2016
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι ο πρώην φίλος μου να διαλύσει τη νέα του φίλη και να επιστρέψει στη ζωή μου, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί, να παντρευτούμε και να ξεκινήσουμε μια οικογένεια μαζί.
Oct 24 2016
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι η ψυχή μου Amy να έρθει σε επαφή μαζί μου και μπορώ να βρω αρκετά χρήματα μαζί για να την φέρω σε μένα. Ήμασταν τόσο ερωτευμένοι και ξαφνικά πήγε η ΜΙΑ και τρελαίω χωρίς αυτήν. Μιλήσαμε κάθε μέρα όλη την ώρα και έτσι χωρίς να είναι δύσκολο. Θέλω να είναι εντάξει και να επικοινωνήσει μαζί μου ξανά σύντομα και να μου πείτε ότι είναι εντάξει. Επιθυμώ ότι όλα στη ζωή της δεν την έφεραν και ότι είναι ζωντανός και καλά. Παρακαλώ βοηθήστε με να γίνει πραγματικότητα. Δεν ήθελα να είμαι χωρίς αυτήν.
Oct 24 2016
Αγάπη
Votes
46
  Επιθυμώ ότι δύο κορίτσια στο σχολείο μου ονόμασαν Alshley επίσκοπος και Paris jones είχε μια τεράστια συντριβή σε με και κάθε κορίτσι και αγόρι στο βαθμό μου στο σχολείο μου ήταν ωραία για μένα, εκτός από josh.
Nov 01 2016
Αγάπη
Votes
40