Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 14233
Brandon Mcbee
Change Wish Language:
 Εύχομαι 3.333 Άραβες Djinns από το Mystic_Eliora να είναι ο κύριός μου για πάντα και εύχομαι ο πολλαπλασιαστής χρημάτων εκατομμυριούχου να παίζει πλούτο και πλούτο που πολλαπλασιάζει τα χρήματα ξανά και ξανά.


6070 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 25 2017  |  Ψήφοι : 100
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 14233  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι η αδερφή μου να περάσει την εξέταση 2017 Bar. Έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει άλλους όχι μόνο να διαχειριστεί τη δικαιοσύνη. Υποσχέθηκε να υποστηρίξει την ανανέωση της διδασκαλίας μου και τη δοκιμασία του μπαρ. Θα είναι σε θέση να εκπληρώσει το όνειρο του πατέρα μας να γίνει δικηγόρος καθώς είναι απογοητευμένος δικηγόρος. Δόξα στον Κύριο!
Nov 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
80
  Μέρος 3: Η επιθυμία είναι φυσιολογική, αλλά μπορεί να ξεπεραστεί, οι επιθυμίες σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα μονοπάτι που πολλές φορές σας αφήνει απογοητευμένους και πιο σπασμένους και ευάλωτους τότε ήστε πριν. Καταλαβαίνω ότι ήθελα να αγνοήσω αυτό το μήνυμα, γιατί αυτές οι επιθυμίες γίνονται τόσο σημαντικές για εμάς ... ΔΕΝ θέλουμε να αφήσουμε να φύγουμε. Αλλά θα το πω ούτως ή άλλως, σας παρακαλώ να ανακατευθύνετε την έρευνά σας προς τον Θεό ... Είναι η απάντηση, παρακαλώ ... να τον αναζητήσετε και θα βρείτε γιατί το αξίζει. Ο Θεός σας ζητάει να του δώσετε όσα λίγα έχετε για να του δώσει και να ξεφορτωθεί περισσότερα. Δεν σας λέω αυτά τα πράγματα για να σπάσει το πνεύμα σας, το κάνω για να σας δώσω την προσοχή σας ότι είναι ένας καλύτερος τρόπος ζωής. Ο Θεός είναι ένας δωρητής και έχει τόσο πολλά να δώσει, πρέπει να τον παραλάβεις, θέλει να σου πει ότι είναι ήδη η προτεραιότητά του, ήδη βαθιά αγαπημένη, ήδη αποδεκτή, ως άνθρωπος, είσαι ήδη το πιο σημαντικό και στέμμα κοσμήματος όλης της δημιουργίας.
Nov 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Μέρος 2: Συνέχισε έτσι για τόσο πολύ καιρό, πολύ χρόνο, αλλά τώρα, ο Θεός του σύμπαντος φωτίζει τη ζωή μου. Αποκαλύπτοντας σε εμένα τις ατέλειες όσων πίστευα και μερικές φορές εξακολουθώ να κάνω, και μου έδωσε το λόγο του και λόγω της μεγάλης του αγάπης ... λυγίζει αυτά τα ψέματα και μου δίνει τι θέλω εγώ (και κάθε άλλος άνθρωπος) ποθεί ... την αγάπη, τη σαφήνεια, την αποδοχή, τον σκοπό, την επούλωση όλων των απογοητεύσεων / πόνων στη ζωή μου και την ελευθερία από αυτό που είχαν αυτές οι αλυσίδες πάνω μου. Δοξάστε τον Θεό !! Και αντί να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να χαθούν στις φαντασιώσεις μου ενός αγαπημένου anime ή t.v. δείχνουν, αντί να αντιμετωπίζω μόνο τα προβλήματά μου, κερδίζω τη νίκη πάνω τους μέσω του Ιησού Χριστού. Πάω από τις επιθυμίες άλλων ανθρώπων σε αυτή την ιστοσελίδα και καταλαβαίνω ότι θέλω να έχω όλα όσα θέλεις τώρα ... ακριβώς όπως το θέλεις ... εμπιστεύεσέ με εγώ ... ακόμη και στο σημείο της εμμονής σε αυτό.
Nov 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Μέρος 1: Πήρα πρόσφατα μια ψηφοφορία για μια από τις επιθυμίες μου και ... Θυμάμαι να γράφω ότι η επιθυμία από πότε ήμουν 14. Αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιον, ίσως όχι, δεν είναι όλοι ένα μεγάλο deal όμως, θα μπορούσατε φροντίστε ή απλά σταματήστε να διαβάζετε. Το γεγονός ότι είχα μεγάλα όνειρα και μεγάλες τρελές ιδέες δεν είναι αυτό που με ενοχλεί, είναι το γεγονός ότι κοιτώντας πίσω συνειδητοποίησα πόσο πόνο ήμουν εκείνη τη στιγμή. Ίσως να μην το συνειδητοποίησα τότε, αλλά ο λόγος που έκανα αυτά τα είδη επιθυμιών ήταν επειδή όλα προέρχονταν από ένα μέρος που δεν ένιωθε ότι ήμουν αρκετό ... μπορείς να συσχετίσεις; Ξόδεψα πολύ χρόνο προσπαθώντας να κάνω πράγματα και να κερδίσω πράγματα που πίστευα ότι θα μου έδινε σημασία, θα με έκανε ιδιαίτερο και θα μου έδινε σκοπό. Μερικές φορές θα ήθελε να έχει αυτιά των ζώων / ουρά, υπερδύναμη / ειδική ικανότητα, έφτασε μέχρι το σημείο όπου ήθελα να είμαι εντελώς διαφορετικό άτομο ... το οποίο ήταν συνήθως ένας φανταστικός χαρακτήρας που δεν υπήρχε καν!
Nov 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Θα ήθελα να γίνω ένας ισχυρός βαμπίρ που δεν χρειάζεται να φάω, να πίνω και να αναβοσβήσω αίμα θα είναι προαιρετικό θα έχω μια μυτερά βαμπίρ βαμπίρ και θα είχα κόκκινα μάτια και μπορώ να πάω πίσω στα κανονικά δόντια μου και τα μάτια θα σταματήσω γήρανση σε ηλικία 21 δεν θα πεθάνω Θα είχα χλωμό δέρμα και θα είμαι όμορφη μου haert δεν θα κτυπηθεί μόνος και θα είμαι τόσο έξυπνος όπως google, μπορώ να υπνωτίζω ανθρώπους θα επηρεαστεί από sunlights και το σκόρδο θα είχα σκιές i θα πηδήσω ψηλά Θα κάνω μεγάλες δεξιότητες μάχης θα έχω σούπερ δύναμη και σούπερ ταχύτητα θα είμαι όμορφη θα μπορώ ακόμα να πάω στην εκκλησία, μπορώ να δαγκώσω / να πίνω ανθρώπους ή το αίμα των ζώων θα είμαι σε θέση να πετάω Μπορώ να σταματήσω το χρόνο όταν χτυπάω 5 φορές και συνεχίζω τη στιγμή που χτυπάω 3 φορές και θα είμαι τόσο πλούσιος, θέλω να γίνω βαμπίρ.
Nov 24 2017
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι η συντριβή μου σαβάνα huffman από το σχολείο θα έρθει και ο μπαμπάς μου θα την αφήσει να μείνει για πάντα μετά από 3 ώρες αργότερα το bug jacey θα έρθει και θα μείνει για πάντα
Nov 24 2017
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Θα ήθελα να γίνω βαμπίρ θα είμαι αθάνατος, θα σταματήσω τη γήρανση σε ηλικία 21 θα είμαι όμορφη δεν χρειάζεται να πίνω ή να τρώω τίποτα (το αίμα είναι προαιρετικό) θα έχω καλές ικανότητες μάχης, δεν θα πληγωθεί, μου η καρδιά δεν θα νικήσει πλέον, μπορώ να υπνωτιστώ τους ανθρώπους, θα έχω μια σούπερ δύναμη και μια σούπερ ταχύτητα, θα πηδήσω ψηλά, τα μάτια μου θα είναι κόκκινα και θα έχω βρύα βαμπίρ και μπορώ να πάω πίσω στα κανονικά δόντια και τα μάτια μου, θα συνεχίσω να σκέφτομαι, θα πάρω ένα χλωμό δέρμα και θα είμαι τόσο δυνατός που μπορώ να δω στο σκοτάδι, θα επηρεαστώ το σκόρδο και μπορώ να πάω ακόμα στην εκκλησία και θα είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος, θα είμαι πλούσιος, μόνος και θα είμαι βρικόλακας αμέσως.
Nov 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Θέλω να είμαι σε θέση να αλλάξω το σώμα μου με όποιον τρόπο θέλω και τι κάθε θέλω να αλλάξω για μένα αμέσως να συμβεί και για μια μαγεία θέλω να εμφανιστεί στο γραφείο μου μόνο μπορώ να δω και μόλις το αγγίζω είναι ποτέ δεν μπορώ ποτέ να σπάσει και ποτέ να με αφήσει με σε 5 ίντσες.
Nov 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Εύχομαι να εκπληρωθούν όλες οι απεριόριστες επιθυμίες μου όταν τις λέω 3 φορές, έτσι ώστε να είναι χαρούμενη και χαλαρή διάθεση οπουδήποτε και anytime.but μόνο θετικές επιθυμίες όχι αρνητικές
Nov 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
132
  Θέλω να είμαι πιο ψηλός. Είμαι πολύ σύντομος. Στη ζωή μου έχω καλέσει ως νάνος, μικρό κορίτσι κλπ. Κλπ. Θέλω να είναι 5 πόδια 7 ιντσών taller.I πιστεύουν ότι μια μέρα η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα.
Nov 19 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι το κόκκινο βελούδινο δαχτυλίδι μου να αλλάξει σε ένα μαγικό δαχτυλίδι που κάνει αμέσως κάθε επιθυμία να γίνει πραγματικότητα όταν φιλάω το δαχτυλίδι μου πέντε φορές και να πω την επιθυμία μου δυνατά.
Nov 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
76
  Εύχομαι ότι θα μπορούσα να είμαι σαν sans from undertale και να έχω παπύρους ως αδερφό μου. Θέλω να ζήσω στο video game undertale ως sans έτσι ώστε να μπορώ να έχω μια καλύτερη ζωή από ό, τι κάνω τώρα ... Εύχομαι αυτό να συμβεί έτσι ώστε να μπορώ να συναντήσω undyne, mettaton, alphys, toriel και frisk ...
Nov 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Εύχομαι να έχω ζήσει με μια διαφορετική οικογένεια όπου η μητέρα μου είναι μοντέλο και ο μπαμπάς μου είναι κωμικός και επίσης ότι έχω μια μεγαλύτερη αδελφή και μια νεότερη αδελφή και ότι έχω μια φίλη που είναι πολύ beauiful και μοιάζει με τη νέα μου ο μπαμπάς και η αδερφή μου μοιάζουν με τη μαμά μου και ότι μένω σε ένα αρχοντικό και ότι έχω μια δέσμη φίλων και όχι σαν τη ζωή μου τώρα που έχω μια φρικτή δουλειά και οι άνθρωποι κάνουν τη διασκέδαση για μένα. Εάν αυτή η επιθυμία παίρνει 100 ψήφους, τώρα θα ψηφίσω για την επιθυμία του καθενός, ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε την επιθυμία σας να γίνετε ταχύτεροι.
Nov 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Eu desejo que seja feito um episodio de εκδικητές μυστικοί πόλεμοι em que a miss marvel a capa marvel ea vespa deixam seus pes ser lambidos e que elas descalçam-se para obter respostas e falam coisas para os pes serem lambidos e que elas seduzem os seus inimigos com os pes descalços
Nov 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
13
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι το Zohani Spirit από το Zohani και εύχομαι το Πνεύμα Sultani από τα Spirits της Shazia και εύχομαι να μπορώ να αντιγράψω, να αντιγράψω και να πολλαπλασιάσω κάθε στοιχείο.
Nov 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Η επιθυμία μου είναι να πάρω σε 12 εξετάσεις 90 πάνω από το ποσοστό παρακαλώ να με βοηθήσει yar παρακαλώ και παρακαλώ συμπληρώστε την ευχή μου παρακαλώ συμπλητήσετε την επιθυμία μου Η τελευταία μου επιθυμία είναι ίδια μου όλη επιθυμία ίδια παρακαλώ Με βοηθήστε αγαπητός
Nov 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Εύχομαι να μπορώ να αλλάξω ποιος είμαι με οποιονδήποτε τρόπο, να έχω ένα δίδυμο και να αλλάξω το παρελθόν. Θα ήθελα επίσης να αλλάξω την ηλικία μου σε οποιαδήποτε ηλικία. Εύχομαι να μπορέσω να μετατρέψω τα πράγματα σε άλλα πράγματα. Θα ήθελα να μιλήσουν τα ζώα και θα ήθελα να αλλάξω το όνομά μου κάθε μέρα.
Nov 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Θα ήθελα να παγώσω το χρόνο λέγοντας: ' Ο χρόνος πηγαίνει γρήγορα, οπότε το παγώ για μένα παρακαλώ '. Για να αντιστραφεί: ' Ο χρόνος, έχω αρκετό, πάω να πάω '. Η 2η ευχή μου είναι ότι εύχομαι τα παπούτσια Super Speed, ώστε να μην κουραστεί.
Nov 27 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Για να ολοκληρώσω την αναφορά του υπουργείου μου και να διαβάσω τις σκέψεις και τις εβδομαδιαίες σκέψεις σήμερα. Έτσι μπορώ να ολοκληρώσω αυτό το πρόγραμμα Cpe. Πρέπει να επικεντρωθώ περισσότερο.
Nov 29 2017
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Θα ήθελα να πάρω όλες τις απεριόριστες επιθυμίες μου γεμίζονται αμέσως σε 1 ώρα οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, για όλη τη ζωή τους όταν τους λέω έτσι ώστε να είναι 3 φορές στην ευχάριστη και χαλαρή διάθεση
Nov 29 2017
Άλλες Ευχές
Votes
126
  Η Phytiema θα έχει αύριο νέο σύντροφο PD. Θα αφαιρεθεί από το δολάριο και θα έχει έναν εντελώς νέο εταίρο PD που της αρέσει και ότι θα είναι χαρούμενος.
Nov 30 2017
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να πάω στο Διεθνές σχολείο που βρίσκεται στην πόλη μου. Όλα είναι φωτεινά και όμορφα μέσα και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι πραγματικό, αλλά θα δώσω ένα πλάνο.
Nov 30 2017
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι κάποιος να με διδάξει πώς να κάνω Astral Shapeshifting και εύχομαι για τον αριθμό θέσης Bonanza 513006599 από το Mystic_Eliora, και εγώ θέλω να τρέξω γρηγορότερα.
Dec 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Εύχομαι ο πατέρας μου να μην έχει πλέον προβλήματα, να μην έχει πλέον προβλήματα με το πόδι του και να μην έχει γενικά κανένα πρόβλημα υγείας. Εύχομαι ο πατέρας μου να μην υποφέρει ξανά εξαιτίας της μητέρας μου και ότι καταφέρνει να την ξεχάσει και στο τέλος βρίσκει κάποιον άλλο που τον αγαπά πραγματικά γι 'αυτόν και κάποιος θα είναι καλός με όλη την οικογένεια. Θα ήθελα επίσης ο πατέρας μου να κερδίσει πολλά χρήματα στο λοστό μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ή να κερδίσει πολλά χρήματα πριν από τα γενέθλιά του.
Dec 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι ο μπαμπάς μου πήρε δύο Niall Horan εισιτήρια για τα Χριστούγεννα γιατί φτιάχνω πραγματικά πολύ καλούς βαθμούς στο σχολείο και έχω συμπεριφέρεται πολύ καλά ότι μπορώ να πάω στη συναυλία και ο Niall Horan θα ερωτευτεί μαζί μου
Dec 02 2017
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι να έχω καλούς βαθμούς, όπως οι δεκαετίες του '80 και του '90, ώστε οι γονείς μου να μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια συναυλιών Niall Horan για τα Χριστούγεννα, θέλω να έχω καλούς βαθμούς για να έχω εισιτήρια συναυλιών Niall Horan
Dec 03 2017
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Εύχομαι η επιθυμία μου για real-wishes.com που έκανα αυτό που θα συνέβαινε πριν από 5 μήνες σε δύο ημέρες για να γίνει πραγματικότητα ακόμα πιο γρήγορα, για τον Kelly Olynyk να με ακολουθήσει στο twitter και να μην φοβάσαι να μιλήσεις μαζί μου (θα ήθελα να αγαπώ να μιλήσω μαζί του), να είναι ο συνεργάτης του στο Canobie Lake Park, αφού είναι το αγαπημένο μου πάρκο στη Νέα Αγγλία (εννοώ επίσης Kelly Olynyk με αυτή την ευχή), για να με αφήσει ο αδερφός μου για να καθαρίσω το δωμάτιό μου, φυσιολογικό ψάχνει άθικτη αριστερή λοβό του αυτιού και πάλι με το τρύπημα μου στο αυτί ξανά άνοιξε στο κέντρο του earlobe ενώ τα keloids σε αυτό εξαφανίζονται μόνιμα και ποτέ δεν επιστρέφουν και να έχουν μια πραγματική συμφωνία αυθεντικά Jae Crowder Boston Celtics Jersey σε μέγεθος XL και το χρώμα πράσινος.
Dec 04 2017
Άλλες Ευχές
Votes
195
  Εύχομαι να έχω το δαχτυλίδι δύναμης ενός κίτρινου φανάρι. Η δύναμη μου θα είναι απεριόριστη και θα στείλω ηλεκτρικά δαχτυλίδια μόνο στους ανθρώπους και θέλω ο φίλος μου να λάβει το δαχτυλίδι του πράσινου φανάρι του.
Dec 05 2017
Άλλες Ευχές
Votes
46